Катя Джей

Найвдаліші продукти від NYX

Найвдаліші продукти від NYX

Десять років тому декоративна косметика від NYX Professional Makeup складала основну частину моїх покупок на цьому сайті.

Ці товари мали доступну ціну, гарну якість, широку палітру відтінків і, що головне - у каталогах NYX можна було знайти абсолютно будь-який засіб починаючи від стійкого тонального крему і закінчуючи хайлайтером для обличчя.

Саме з NYX я вперше спробувала матові помади для губ, гелеву підводку для повік та туш для брів.

Ця марка завжди рухалася в ногу з часом, і якщо в бьюті-індустрії з'являлися якісь нові продукти, вони відразу виявлялися і в асортименті NYX Professional Makeup.

Звичайно, протягом років і в міру дорослішання моя любов до цього бренду помітно вщухла. Однак у моїй косметичці все ще можна знайти чудові засоби для макіяжу від NYX.

Я не уявляю макіяжу без помади для брів. З Tame & Frame Brow Pomade можна досягти як натурального ефекту, так і зробити брови виразними і більш контрастнішими.

У цієї помадки досить широка відтінкова палітра, тому можна з легкістю підібрати необхідний колір. До того ж, фотографії з каталогу чудово передають відтінки – вони збігаються з реальними.

У мене помада для брів у відтінку TFBPO3 – BRUNETTE. Це середній коричневий колір, схожий на каву, трохи розбавлену молоком. Відмінно підходить для власниць каштанового волосся.

Tame & Frame Brow Pomade добре розподіляється скошеною щіточкою (яку потрібно буде докупити окремо), має густу консистенцію та чудову пігментацію. Після висихання ця помадка гарантовано не розмажеться і не зітреться - їй не страшний навіть душ та зливи. Вона ДУЖЕ стійка!

А ще цей продукт від NYX дуже економний, тож однієї такої скляної баночки вам вистачить щонайменше на 6-8 місяців щоденного використання.

Однак у цієї помадки для брів є і один суттєвий недолік - вона дуже швидко підсихає, і згодом її стає все складніше набрати щіточкою. Це єдине, що мені не сподобалося у цьому продукті.

У матових олівців для губ від NYX Professional Makeup завжди були якісь дивні проблеми з текстурою – дуже часто вони настільки сухі, що ними просто неможливо користуватися. Тому я рідко купую контурні олівці від цього бренду.

Але цього разу мені пощастило. Олівець Suede Matte Lip Liner виявився значно кремовішим і м'якшим, ніж ті, що траплялися мені раніше.

У мене олівець у складному та красивому відтінку Brooklyn Thorn. Це своєрідний фіолетово-коричневий колір із приглушеним синювато-рожевим відливом.

Він добре лягає і непогано тримається, так що їм можна не тільки окреслити контур, але і розтушувати на всю поверхню губ. Саме так я зазвичай його і використовую.

Як і завжди у NYX, палітра представлених відтінків матового олівця дуже непогана. Тож можна з легкістю підібрати бажаний колір.

Soft Matte Lip Cream – це рідка матова помада для губ з приємним велюровим фінішем.

На відміну від багатьох матових помад, ця має кремову текстуру, так що вона не настільки сушить губи. У той же час, саме завдяки її "кремовості" вона має набагато меншу стійкість.

Тож нафарбувати вранці губи і проходити з помадою весь день на вустах не вийде. Soft Matte Lip Cream доведеться періодично підправляти та підфарбовувати після кожної чашки кави.

Ще один мінус - підібрати відтінок саме цієї матової помади дуже складно. По-перше, заявлені кольори каталогу сильно відрізняються від реальних. По-друге, відрізняється і сам колір флакону. Усередині якогось коралового може цілком виявитися кричаще-рожева помада. А всередині темно-коричневого – світло-руда.

Моя Soft Matte Lip Cream була куплена у відтінку 19 – Cannes. Насправді це досить яскравий, але не кричущий рожевий, який лише віддалено схожий на колір, представлений у каталозі виробника.

Незважаючи на ненайкращу стійкість і деяку плутанину з відтінками, ця кремова помада з матовим фінішем мені дуже подобається. Вона комфортна в носінні, має приємний запах і не стягує губи.

Тому можу з упевненістю сказати, що коли вона закінчиться, я обов'язково повторю покупку.

Чи рекомендую я ці три продукти іншим? Так, безумовно.

Якщо ви шукаєте суперстійку помадку для брів, матовий олівець для губ або рідку помаду з велюровим фінішем - обов'язково придивіться до NYX Professional Makeup.