Катя Джей

Два відтінки помади Topface

Два відтінки помади Topface

Сьогодні я хочу продовжити свій відгук про чудову кремову помаду від бюджетного бренду Topface.

Мені настільки сподобався цей продукт і відтінок 010 – Honey Milk, що я не втрималася і придбала ще одну помаду в більш рожевому тоні під назвою 003 – True Love, а заразом – і контурний олівець до неї.

Хочу сказати, що обидва відтінки виявилися схожими між собою - це чарівні нюди на кожен день, які роблять губки зволоженими та привабливими.

Відтінок 010 - Honey Milk має більш виражений коричнево-персиковий тон, і я однозначно назвала б його теплим. А ось тон 003 - True Love виявився з холодним рожево-ліловим відливом.

Обидві помади дуже приємні на губах, мають зволожуючий ефект та гарну текстуру.

Два відтінки помади Topface
Два відтінки помади Topface

Важливо: у мене досить темна шкіра, тому відтінки можуть здаватися на свотчах світлішими, ніж насправді.

Як я вже писала раніше, помада Instyle Creamy Lipstick має непогану стійкість, зовсім не сушить губи і дуже комфортна в носінні. Мені сподобалися обидва відтінки: вони універсальні, мають гарні кольори і добре виглядають на губах.

На мій погляд, це ідеальні базові помади на кожен день, які ніколи не вийдуть з моди і не набриднуть.

До відтінку 003 - True Love мені захотілося відразу підібрати контурний олівець, і я зупинила свій вибір на автоматичному водостійкому олівці для губ від того ж самого бренду.

На мій подив, у мене вийшов ідеальний тандем, оскільки Waterproof Stylo Lipliner у відтінку 004 виявився ніби спеціально створеним саме для цієї помади.

Що особливо приємно – у контурного олівця від Topface виявилася просто феноменальна стійкість. Він тримається на вустах як прибитий і запросто переживе як чашку кави, так і невеликий перекус. За таку бюджетну вартість цей продукт – справжнє диво.

Сказати, що я залишилася задоволена олівцем Waterproof Stylo Lipliner та помадою Instyle Creamy Lipstick від Topface – це не сказати нічого. Я отримала просто чудові продукти для макіяжу губ за максимально доступною ціною.

А контурний олівець сподобався мені настільки, що я тепер думаю перейти виключно на нього. Раніше я зазвичай використовувала Pupa True lips, але, щиро кажучи, ніякої різниці, крім вартості, я не помітила.

Дуже рекомендую вам придивитися і до цієї чудової помадки, і до олівця. Гарантую – ви залишитеся задоволені придбанням.