Пусті баночки
По суті і про головне😊
Іноді забуваю, що збираю порожні баночки😅 тому розказую про ті, які залишились.
Avon Bubble Bath
Використовую як гелі для душу, і піну для ванни. Піна виходить чудова, за посиланням допис з відео, можете подивитись яка піна виходить
https://club.makeup.com.ua/looks/19213/
Ця піна у нас на постійному повторі, користуємось всією родиною. Дитині часто робимо пінні ванни тому однозначно куплю ще.
Скраб для тіла Victoria's Secret Pink Unicorn Glow Shimmering Body Scrub
Класний скраб з дуже приємним солодким ароматом жуйки, не грубими абразивними частинками і з блискітками. Приємно користуватись таким красивим продуктом. Поки що не планую повторювати покупку, хочу спробувати скраби українських брендів, до того ж і ціна у них бюджетніша)
Ополіскувач для ротової порожнини "Дитячий" Listerine Smart Rinse
Улюблений ополіскувач доньки, влна завжди ним з задоволенням користується, тому ця баночка на повторі постійно🫶🍓
Кульковий антиперспірант Dove
Частенько на повторі саме у цьому ароматі, мені подобається. Також ще подобається аромат з грушою. На шкірі не викликав негативних реакцій. Може залишати білі сліди на чорному одязі (але не критично, відимивається без проблем). По захисту нормальний, іноді в дуже активні дні мені під кінець дня його не вистачало. Напевне, якби не клуб, який відкрив у мені бажання пробувати постійно щось нове, я б і далі купувала саме цей кульковий антипреспірант. Наразі, тестую новий від рексони😊
Бальзам-помада для губ Patricia Ledo Мagnеtique Collection
Це просто космічно-неймовірний бальзам! Він дуже красивий! Упакування шикарне (бюджетний люкс👌). Кришка закривається на магніті. Користуватись ним було одне задоволення! Раджу подивитись (якщо ви ще не бачили) допис про нього. Там відео на якому ви точно зависнете!😁
https://club.makeup.com.ua/post/18677/
Мінус цього бальзаму - недостатнє зволоження, яке я йому прощала. На зиму точно не куплю, а от на наступне літо повторила б покупку!
EOS Lip Balm
Люблю бальзамчики від еоs. Мені подобається, як вони зволожують губи, мають приємні аромати, солоденькі на смак)) Мають цікавий дизайн. Не скажу, що постійно їх купую, але періодично вони у мене з’являються😊
Коментарі (0)