Yana Osyka

Pat McGrath LUST: Gloss Shimmer, Sunset Rose, Flesh 6, Bronze Divinity

Pat McGrath LUST: Gloss Shimmer, Sunset Rose, Flesh 6, Bronze Divinity

Блиски приїхали у пластиковому пакуванні з золотими паєтками. Мені такі штуки мама на танцювальні костюми нашивала. Виглядає наче весело, але навіщо цей пластик я не зрозуміла.

В наборі було три блиски у відтінках Sunset Rose, Flesh 6 і Love Potion. Зараз в мене збереглося дві штуки. Третій блиск поїхав до сестри, бо вибілював мені губи. Я і не знала що таке буває. Це був відтінок Love Potion. З іншими кольорами проблем ніяких.

А ще нещодавно я придбала повнорозмірний блиск Pat McGrath у відтінку Bronze Divinity. Я давно шукаю коричневий блиск з золотистими блискітками. І сподівалась що це буде те, про що я давно мріяла. Але свотчі в інтернеті трохи мене обдурили.

Що ж, час сказати кілька речень про кожен колір.

Flesh 6 - це багряний з нотами теплого корала, він насичений, але не яскравий. Досить складний колір і через це важкий у використанні. Під нього потрібно вигадувати макіяж. Це складно, тому беру його в осінню пору року, адже пасує саме під пожовклу гаму. Іноді, на контрасті, додаю сріблястих елементів на очі. Виглядає цікаво і не банально.

Sunset Rose - один з найулюбленіших блисків за життя. Він є тепло-рожевим з золотими блискітками. Ідеальний на літо до будь-яких макіяжів хоч кольорових, хоч нюдових. На жаль, я його закінчила і трохи сумую. На ринку багато різних блисків і наче хочеться спробувати різне, але він такий красивий і універсальний.

Bronze Divinity - мій новий третій компаньйон. Є коричнево-бронзовим тоном, має в собі дуже багато блискіток. Вони й золоті, і сріблясті, і блакитні. Здавалось би, як цікаво і прикольно. Але на губах дає ефект легкого перламутру. Я не зрозуміла поки чи подобається мені це. Хоча вже маю повнорозмір, тому прийдеться пробувати з різними варіантами макіяжів. Він мені пасує, але я сподівалась на трохи інший ефект.

Якість. Блиски досить густі. На вустах вони відчуваються, але мені таке подобається. Смаку не мають, як і запаху. Блиски носяться 2-3 години.

Я їх люблю більше за кольори. Можливо, якість і стандартна, але ж відтінки такі цікаві, що складно описати. В майбутньому, якщо деякі кольори зацікавлять, то повторю покупку. Але є бажання спробувати щось інше.

30 жовтня, 2023
Yana Osyka
30 жовтня, 2023