Та, ща розмовляє з вовками
Кожна жінка володіє чаклунскими силами, навіть якщо вона виглядає, як модний блогер, сувора бізнес-леді чи турботлива матуся. Насправді «магія» в перекладі з давньогрецького – означає «управління матерією» – і погодьтеся, ніхто не вміє цього краще, ніж ми. Здавна жінки вивчали закони світу, взаємодіяли з ними та привносили в життя таємничі ритуали. В принципі, нічого не змінилось, тільки зараз замість шаманського розкрасу ми робимо трендові макіяжі, на зміну входженню в транс прийшла розслаблююча йога та медитації над черговим кулінарним шедевром.
Сьогодні я спробувала зазирнути в себе, щоб показати власну таємничу сторону. Моя магія розквітає десь на просторах дикої природи Північної Америки, під звуки барабанів та індіанської флейти сампоні, в гармонії з кожним представником тваринного царства та, найголовніше, зі своїм внутрішнім Я.
Для створення шамансько-індіанського образу мені знадобились:
1) Вовк (він же мій улюблений собань) – 1 штука
2) Костюм зі шкіри та хутра (колись давно подружка пошила мені його задля фотосесії, а тепер, трохи відозмінивши, я дала йому нове життя) – 1 штука
3) Тональний крем Estee Lauder Hydra Futurist 1N0 Porcelain
4) Консилер Etude house Big Cover 17N1
5) Теракотові, персикові та чорні тіні – обирала в 2х палетках (Nyx Lid Lingerie та Lamel Moonrise) + гелевий олівець Maybelline Tattoo Liner у відтінку 977 Soft Brown
6) Білий олівець Deborah (доволі слабенько білий, якщо чесно) та неочікувано яскрава база під очі від Glambee – для створення білих деталей та візерунків
7) Дотс – взагалі-то це інструмент для дизайну нігтів, але коли мова йде про рівні крапочки – чудово підходить і для макіяжу))
8) Хайлайтер-суфле від Lamel – трошки, щоб надати сяяння очам
9) Бронзер (в мене розсипчастий мінеральний)
10) Туш – максимально яскрава та подовжуюча, бо натуральний ефект тут не підійшов би – Maybelline Sky High.
11) Олівець для губ – оскільки акцент на очах, мені ідеально підійшов олівчик Eveline Max Intense 23 Rose nude.
12) Ледь не забула про брови – їх я оформила олівцем Loreal Brow artist Xpert 106 Ash Brunette, а потім ще додали контрасту за допомогою тіней.
Але головне – це вовк, ну ви зрозуміли))).
Найскладнішим було не нафарбуватись і не зробити костюм, а зробити фото, бо мій пухнатий асистент постійно намагався злизати грим з мого обличчя та відкусити якусь міхову штуковину з одягу)).
Коментарі (0)