Beautiful land💞

lambre 16

lambre 16

Колись вам доводилось нюхати супер стійкий бабусін аромат в маршрутці? Ні? Тоді купуйте це пробник, він вас дуже збадьорить)

В мене дуже багато було ідей заголовку цього поста, від як добре коли є від виробника пробники і запах шикарної бабусі.....але це буде зайве....

Почнемо...

Взяла на пробу чоловіку, шукає шикарнючий парфуми, і почали зі списку пробників з малої ціни до середньої.

Натрапили на таку туалетну воду і вирішила замовити.

Враження...

Компактна і класична упаковка з пульверизатором, це дуже зручно, ніж від інших пробників з паличкою, але дуже швидко розходжується, моєму чоловікові хватило пару разів на пшик.

Як на мене стійкі, для туалетної води думаю це великий +, бо туалетні дуже швидко вивітрюється. Упродовж дня вони ніби приклеелись і не куди не дівались.

Аромат...шалений, іграють усі ноти особливо дерево бергамот та мускатний горіх.

Якщо чесно кажучи аромат дуже специфічний, і він більш схожий на підрозділ бабушкині страсті, бо такі аромати я чула лише від чарівних пенсіонерок, не від усіх звичайно, але це точно не чоловічий аромат - і це не тільки моє враження.

Мені він нагадує на старі ще парфуми джордані голд від Оріфлейм, щось таке між жіночністью та суворістю.

Мій чоловік надухався ними, вони блін стійкучі не вивітрюється, пахне бабусею всюди, і саме головне якщо ще на одяг капнути, теж буде триматись. Вже светер лежить в пральній машинці.

Ставлю 1/10 Стійкість + флакон

Але я думаю, що у кожного свій смак, і можливо комусь він підійде. Буде приємно дарувати запах свіжості та бадьорості упродовж дня.

Дякую, усі обіймаю.