Ася

Тональний крем Seventeen

Тональний крем Seventeen

Користуюсь років 10. Поки на знайшла аналогів по ціні/якості. Одразу увага! Тон 2 темніший ніж тон 3. Не знаю, з яких міркувань виробник так зробив. Різниця у цих тонах не прям критична, але є. Я, наприклад, влітку використовую 2 тон + легка пудра Seventeen (вона лише прибирає зайвий блиск). Взимку 3 тон і більш щільна пудра L'Oréal (має щільне пігментоване покриття).
2 тон має зовсім трошки жовтизни. Якщо наносити небагато, її непомітно. Якщо нанести прям щедро, то буде трохи жовтіти, але не критично. 3 тон - нейтральний. Навіть якщо багато нанесете, не побачите жовтизни чи розовинки.

Тональний крем добре перекриває незначні почервоніння. Не окислюється, швидко підлаштовується. Не викликає сухість, але якщо у вас суха шкіра, то перед нанесенням тоналки, шкіру необхідно зволожити, інакше буде видно шелушіння.

Мені вистачає одного флакона на 3 місяці. Я не використовую спонжі (як на мене, спонжі досить безглузда штука. Через них втричі збільшується розхід тоналки. У них накопичується жир, бактерії, пил. В ідеалі їх необхідно прати після кожного використання. А все для чого?). Тоналку наношу не на все обличчя, а лише на Т-зону (прилаштовується і не видно переходу).
Має spf 15, що дає змогу економити взимку на сонцезахисних засобах.

Тональний крем Seventeen