Ася

Догляд за шкірою обличчя

Догляд за шкірою обличчя

Перше знайомство розпочалося з La Roche. Дерматолог рекомендував La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+. Мені він взагалі не підійшов. Не виконує своїх функцій, лише ще більше сушить. Але, оскільки я замовляла не на мейк апі, а в іншому Інтернет-магазині, то у замовленні я отримала декілька пробників та мініатюр Vichy та La Roche. Дуже класно, коли магазин додає такі безкоштовні пробники. Бо мейк ап мене якось не любить.... Мені ніколи не перепадає жодних пробників та іншого 🤷

Засоби, які я використовую, не скочуються, швидко вбираються, мають легку текстуру, не мають відчуття плівки. Тому не буду вказувати це окремо під кожним продуктом.


Вранці:
La Roche-Posay Lipikar Gel
У кого суха або нормальна шкіра, спробуйте його. Він взагалі не сушить, але очищає трохи гірше, ніж La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel. Термін придатності всього 6 місяців, але цей засіб призначений також як гель для душу та інтимної гігієни. Має легкий запах алое та зеленого чаю.
Для легкого очищення зранку - те, що треба.

Vichy mineral 89
Не має накопичувального ефекту. Він підходить саме під макіяж, аби не було видно шелушіння. Для літа буде топ. Для зими трохи мало зволоження. Але поки я не знайшла засіб для зимової пори, що би відповідав моїм вимогам. Флакона мені вистачає мінімум на пів року.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily
Єдиний сонцезахисний засіб, який я тестувала, що не жирний. Ідеальний для будь-якого типу шкіри. МАТУЄ. Ненадовго, але сам факт. Сама була в шоці, коли спробувала мініатюру. Одразу побігла купувати повну версію.


Ввечері:
La Roche La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel
Добре змиває макіяж, тож не потрібно витрачатись на міцелярку.
Для сухої шкіри засіб абсолютно точно не підійде. Але для жирної - просто казка. Є відчуття свіжості. Але після застосування необхідно трохи зволоження. Економний. 200 мл вистачає на 8 місяців. Флакон не зручний. Чомусь з дозатором є тільки 400 мл.

Cos De BAHA Lactic Acid Serum

Огляд

https://club.makeup.com.ua/post/29115/


Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel
Достатньо довго вбирається, липкуватий. Трохи заспокоює. Непогано зволожує. Розхід йде достатньо великий за рахунок того, що його можна застосовувати при опіках, подразненнях, після гоління, при укусах комарів. Та й взагалі ним можна просто обмазувати все тіло. Бо він взагалі недорогий, а зволоження дає хороше. Як на мене, єдиний нормальний засіб з алое. Різні Babe, Tink та інші засоби з алое і поруч не стояли. Бо у цьому засобі у складі на першому місці зазначено сік алое, а не вода.

До речі, поділіться враженнями від використання кремів Vichy. Особливо цікавлять aqualia thermal та mineral 89.