wowmom

Мило для брів Eveline? Кому, як і навіщо?!

Мило для брів Eveline? Кому, як і навіщо?!

Привіт, красуні!

Зараз стало дуже популярним користуватися різними стайлінговими засобами для брів, особливо милом. Бачите, як багато брендів випускають саме мила для брів?

Але коли я читаю відгуки на ці засоби, думки споживачів діляться на два табори: хтось каже, що це ідеальний засіб для укладки, а хтось не розуміє, нащо воно потрібно, бо для них недостатньо фіксації.

На прикладі мила Eveline Brow Styling Soap, я хочу показати, "що воно таке, кому воно потрібне, і з чим його їдять".

Мило для брів Eveline? Кому, як і навіщо?!

Насправді, це не зовсім мило, у класичному розумінні, це скоріше прозорий віск, з дуже приємним ніжними ароматом.

Коли відкрила банку, здалося, що там ж нічого нема) Обман зору:-)

У комплекті немає щіточки, тому її треба докуповувати окремо, але я вважаю, що в цьому немає ніякої проблеми.

Віск/мило легко набирається на щітку, і легко переноситься на брови. Чим більше ви його нанесете, тим сильніше ви отримаєте фіксацію. Але тут важливо не переборщити, щоб не склеїти брови.

Я спочатку прочєсую волоски сухою щіткою, і задаю потрібний напрямок, а вже потім фіксую милом.

Вага продукту - 25 грам, розхід не сильний, вистачить цієї банки на довго. До речі, відмічу класний дизайн - жестяна упаковка виглядає досить симпатично, як на мене.

В мене не дуже слухняні брови, точніше вони зовсім не слухняні, тому мені подобаються супер-сильні гелі для брів, типу як клей Got2be. Він єдиний тримає брови цілий день у зачесаному наверх напрямку. Але, коли я роблю ламінування, мені не потрібна така важка артилерія, бо волоски більш м'які та податливі. До того ж клей Got2be таки підсушує, і я б його не радила використовувати після ламі, бо ефект від процедури дуже швидко зникає.

І ось тоді на поміч приходить Eveline Brow Styling Soap.

Він класно "прилизує волоски", і тримає форму цілий день. Фіксація середня/ближче до сильної, але укладка все одно більш рухома, якщо порівнювати з клеєм Got2be. І, як вже і казала, чим більше мила, тим сильніше воно буде фіксувати брови.

Ще мені подобається, що фініш матовий, тобто волоски не блищать, наче їх жиром намастили.

Мило вам може не підійти, якщо у вас густі, жорсткі брови, бо тоді треба нанести дуже багато засобу, щоб повністю "обволікти" волоски. Вам я рекомендую як раз звернути увагу на клей Got2be.

В інших випадках - це класний бюджетний стайлінговий засіб для брів, який економічно використовується, не залишає білого нальоту, та добре фіксує. Можна його використовувати і після ламі, бо я не помітила негативного впливу на шкіру та волоски.

До того ж він простий у використанні, адже не треба нічого мочити, як це було раніше з різними силами для брів.

Мені сподобався такий формат, тож я Eveline Brow Styling Soap можу сміливо рекомендувати.

Дякую за увагу 😘