Yana

Чи є сенс переплачувати, і купувати Beautyblender ⁉️

Чи є сенс переплачувати, і купувати Beautyblender ⁉️

Упаковка спонжу досить проста, прозора пластикова коробочка.

Колір нюдовий.

На одному боці спонжу вибито напис бренду - SINART.

Форму спонжу я назвала б класичною, для цього продукту.

Загострений кінчик спонжу має ідеальну форму для нанесення засобу в зону під очима.

Розміри спонжу в сухому вигляді - 5,5 см, у мокрому - 7 см. Після намокання спонж збільшується в довжину не дуже сильно, а в ширину - пристойно. Розмір цього спонжу мене повністю влаштовує.

Фактура у спонжу м'яка, але при цьому якась гумова. Складно описати, але навіть у сухому стані спонж, ніби трохи вологий та прохолодний. З таким матеріалом я стикаюся вперше.

У вологому стані він стає дуже м'яким, але при цьому тримає форму.

Спонж дає рівне і гладке покриття. Продукт рівномірно розподіляється по шкірі.

У процесі розтушовки тонального засобу спонж не відразу відскакує від поверхні шкіри, як це роблять деякі спонжі, а акуратно відлипає. За рахунок цього згладжуються всі дрібні лущення та затираються невеликі пори.

Покриття можна робити від тонкого до середнього, і навіть трохи більше, якщо це, звичайно, дозволяє ваш тональний засіб. Спонж вбирає мало продукту і все віддає на шкіру.

Відмивається спонж швидко. Тональний крем дуже легко відходить, навіть стійкий тон не залишає плям. У мокрому вигляді, як мені здається, всі спонжі відмиваються важче, тому я мию його сухим перед використанням.

Я користуюся спонжем протягом місяця і виглядає він, як новенький. Не розвалився, тріщинами не вкрився, не кришиться. Що буде далі, побачимо.

Чи є сенс переплачувати, і купувати Beautyblender ⁉️
Чи є сенс переплачувати, і купувати Beautyblender ⁉️