Чистикова Дар'я

Маска-плівка з глітером від Instagood

Маска-плівка з глітером від Instagood

З брендом Instagood я знайома, подобаються їх кисневі масочки такого ж типу. Але перейдемо до враження від цієї Purple Glitter Peel-Off Mask ⬇️

Дизайн дуже милий, актуальный, у вигляді посту з соцмережі. Виробник Китай, об'єм продукту 12 мл. Це виявилося достатньо для одного використання, не більше, не менше.

Консистенція густа, з великою кількістю блискіток. Не буду приховувати, зацікав мене саме цей привабливий вигляд з глітером. Колір пурпуровий, аромат не сильно помітний, приємно-косметичний.

В інструкції сказано попередньо очистити та роспарити шкіру та чекати 25 хвилин до повного висихання, потім обережно зняти.
Власне я так і зробила. Маска застигала дуже швидко, залишки було проблематично домазати на обличчя, вона майже одразу почала стягувати шкіру. Наносила я її руками, щоб не гаяти часу, змивалася з рук погано, наче клей.

З плюсів час пробіг швидко, залипашні зірочки роблять свою справу, руки одразу тягнуться до фото. На вигляд маска дуже приваблива і, звичайно, розрахована для фотографій у соціальні мережі або піжамну вечірку.

На цьому плюси закінчуються. Знімається маска дуже болісно, наче Ганнібал Лектер відскоблює шкіру шматок за шматочком. От тільки робиш це власноруч 🤪. Ну дуже неприємні відчуття, десь на середині вже почала зволожувати водою, щоб припинити це "задоволення".

Пурпурова маска-плівка з глітером обіцяє очистити шкіру та покращити її еластичність. Очищення я звичайно  ніякого не помітила, чорні точки на місці, а от декілька волосків з бровей (звичайно по моїй неуважості при нанесенні) я все ж таки видрала. Як альтернатива, можна заощадити на воску для епіляції 🤪 Після маски було трохи почервоніння, котре пройшло через годинку. Інших негативних реакцій я не помітила.

Звісно саме цю маску я не рекомендую,  навіть для фото, можна підібрати меньш болючій та більш дієвіший варіант.

Дякую за увагу ❤