Мікрострумова те рапія обличчя ⚡️
Процедура з приголомшливим результатом!
Нажаль , як і у більшості українських дівчат у мене деформаційний тип старіння ! Будь які інʼєкції і філери під заборонною ! Тож я обираю апаратні процедури ! Другий раз вже прохожу курс мікрострумів і результат мене приголомшлив.
Мікроструми - це базова апаратна лікувальна процедура, в основі якої лежить вплив низькочастотного електричного струму наднизької амплітуди на шкіру і підшкірні структури (клітинні мембрани, підшкірно-жирову клітковину, м'язи, лімфатичні та кровоносні судини).
Під час мікрострумової терапії за рахунок мікродоз електроструму відбувається м'яке скорочення м'язових тканин. Це дає змогу швидко й ефективно відновлювати тонус ослаблених або пошкоджених м'язів. Також терапія мікрострумами сприятливо впливає на стан лімфатичної та кровоносної системи. У результаті використання мікрострумів овал обличчя підтягується, зменшується "друге" підборіддя, розгладжується носогубний трикутник, вирівнюється рельєф чола, погляд стає відкритішим, зменшується набряклість обличчя, зникають темні кола під очима, покращується колір обличчя і зміцнюються судинні стінки.
Треба проходити курсом у 10 процедур 1-2 р в тиждень , нажаль результат на пів року, рік . Вже після першої процедури ви побачите ефект , і кожною наступною ще більший ! На ранок буде менше набряків обличчя ! Вилиці підтягуються, це ніби спортзал для обличчя ! Видимий ліфтинг мʼязів і шкіри!
При процедурі ви будете відчувати поколювання ( в залежності від потужності на апараті) , скорочення мʼязів і присмак металу . Перший курс проходила на іншому апараті, і то була дуже болюча процедура , відчувались всі кістки і зуби . То на іншому курсі я пішла на інший апарат і то велика різниця! Відчуття на рівні мʼязів і результат кращий !
Протипоказання
- Вагітність і лактація.
- Порізи, рани на поверхні шкіри.
- Запальний процес на шкірі в гострій стадії.
- Інфекційні захворювання шкіри.
- Шкіра після засмаги/шкіра з ультрафіолетовими ушкодженнями (опіками).
- Епілепсія.
- Наявність кардіостимуляторів, інсулінової помпи та інших складних імплантів.
- Перенесені інсульти, інфаркти та інші серцево-судинні захворювання, зокрема в хронічній формі.
- Псоріаз та інші дерматологічні захворювання подібного характеру.
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕДУРИ
1
Зняття макіяжу
2
Глибоке очищення шкіри
3
Нанесення гелю на основі гіалорунової кислоти
4
Вплив мікротоками
5
Поверхневий лімфодренаж
6