🪽Kate Rina🪽

Мікрострумова терапія обличчя ⚡️

Мікрострумова терапія обличчя ⚡️

Нажаль , як і у більшості українських дівчат у мене деформаційний тип старіння ! Будь які інʼєкції і філери під заборонною ! Тож я обираю апаратні процедури ! Другий раз вже прохожу курс мікрострумів і результат мене приголомшлив.

Мікроструми - це базова апаратна лікувальна процедура, в основі якої лежить вплив низькочастотного електричного струму наднизької амплітуди на шкіру і підшкірні структури (клітинні мембрани, підшкірно-жирову клітковину, м'язи, лімфатичні та кровоносні судини).

Під час мікрострумової терапії за рахунок мікродоз електроструму відбувається м'яке скорочення м'язових тканин. Це дає змогу швидко й ефективно відновлювати тонус ослаблених або пошкоджених м'язів. Також терапія мікрострумами сприятливо впливає на стан лімфатичної та кровоносної системи. У результаті використання мікрострумів овал обличчя підтягується, зменшується "друге" підборіддя, розгладжується носогубний трикутник, вирівнюється рельєф чола, погляд стає відкритішим, зменшується набряклість обличчя, зникають темні кола під очима, покращується колір обличчя і зміцнюються судинні стінки.

Треба проходити курсом у 10 процедур 1-2 р в тиждень , нажаль результат на пів року, рік . Вже після першої процедури ви побачите ефект , і кожною наступною ще більший ! На ранок буде менше набряків обличчя ! Вилиці підтягуються, це ніби спортзал для обличчя ! Видимий ліфтинг мʼязів і шкіри!

При процедурі ви будете відчувати поколювання ( в залежності від потужності на апараті) , скорочення мʼязів і присмак металу . Перший курс проходила на іншому апараті, і то була дуже болюча процедура , відчувались всі кістки і зуби . То на іншому курсі я пішла на інший апарат і то велика різниця! Відчуття на рівні мʼязів і результат кращий !

Мікрострумова терапія обличчя ⚡️
Мікрострумова терапія обличчя ⚡️
Мікрострумова терапія обличчя ⚡️

Протипоказання

  • Вагітність і лактація.
  • Порізи, рани на поверхні шкіри.
  • Запальний процес на шкірі в гострій стадії.
  • Інфекційні захворювання шкіри.
  • Шкіра після засмаги/шкіра з ультрафіолетовими ушкодженнями (опіками).
  • Епілепсія.
  • Наявність кардіостимуляторів, інсулінової помпи та інших складних імплантів.
  • Перенесені інсульти, інфаркти та інші серцево-судинні захворювання, зокрема в хронічній формі.
  • Псоріаз та інші дерматологічні захворювання подібного характеру.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕДУРИ

1

Зняття макіяжу

2

Глибоке очищення шкіри

3

Нанесення гелю на основі гіалорунової кислоти

4

Вплив мікротоками

5

Поверхневий лімфодренаж

6

Стимуляція / розслаблення мімічних м’язів

7

Мікротоковий глибокий лімфодренаж

8

Нанесення заспокійливої маски

9

Нанесення фінального крему

Щиро раджу цю процедуру всім українським красуням 🇺🇦