Розглянемо наповнення Real Techniques Everyday Essentials Set
та про мої неоднозначні враження...Чи це дійсно те, що я хотіла?
Давно даний набір був в списку бажань.
І нарешті я його отримала) перше враження дуже позитивне, гарне пакування, якісний матеріал, яскраві кольори.
Real Techniques Everyday Essentials Set – універсальний набір для професійного образу.
Матеріал ворсу: таклон
Матеріал рукоятки: алюміній
Країна реєстрації бренду: США
Країна виробник: Китай
Вартість набору коливається від 700 до 900 грн.
Що ми отримуємо за дані кошти?
У набір входять : 400 Blush Brush, 300 Deluxe Creasing Brush, 402 Setting Brush, 200 Expert Face Brush та губка Miracle Complexion Sponge.
Всі пензлі виготовлені з якісного гіпоалергенного синтетичного ворсу – таклону, тактильно максимально наближені до натурального ворсу.
RT 400 Blush
Це найбільша кісточка з набору. Має конічну форму, м'яка та пухнаста. Призначена для нанесення румян та пудри .
Я використовую для нанесення бронзеру, адже пудрою не користуюсть, а для рум'ян особисто мені -вона завелика.
RT 200 Expert Face
Щільно набитий пензель для тонального крему. Я ним ще не користувалась , поки що не розумію, де його застосувати в своєму макіяжі, адже наношу тон спонжем.
RT 402 Setting
М'яка, пухнаста кісточка для хайлайтера.
Я використовую для тіней.
RT 300 Deluxe Crease
Кісточка для нанесення та розтушовування сух их та кремових тіней. Наразі даною кісточкою також не користуюсь .
Спонж Miracle Complexion Sponge
Дуже щільний, та плотний спонж для нанесення рідких та кремових тональних засобів.
Перші враження про набір:
Я ще не готова остаточно написати свій відгук, адже тільки тестую. Але перше враження "очікування і реальність" - були неоднозначними .
Перше використання пензлів і я відчула легкі поколювання від ворсинок, мене це дуже здивувало , адже таке вперше. І наразі мені не подобається дане відчуття. Також із 5ти продуктів я використовую по факту лише 3.
Тому в мене багато питань до набору.... Чи все ж знайду з ним спільну мову? Можливо я роблю щось не так? Чи дійсно він вартий своїх коштів, адже за них я могла б просто прибдати дві інших, якісних кісточки...стільки позитивних відгуків...чому ж в мене формується негативний досвід...
Буду далі тестувати, з часом поділюсь знову своїми враженнями .
Дякую за увагу!
Коментарі (0)