Strange Love

Відбілююча поліроль для зубів Pearl Drops

Відбілююча поліроль для зубів Pearl Drops
Відбілююча поліроль для зубів Pearl Drops

Я завжди намагаюся робити значні паузи між використанням, а потім курс поліролі.

Я помітила, що зуби стали більш білими після 2-3 тижнів використання. Поверхня зубів стала більш гладкою і блискучою. Однак, я б не сказала, що поліроль відбілює зуби так сильно, як це роблять професійні відбілюючі процедури. Вона просто забирає камінь та темний наліт від чаю чи какао.


На смак поліроль дуже приємна, ніжно-м'ятна. Має доволі відчутні абразивні крупинки в собі, тому я намагаюся використовувати її лише на фронтальній частині зубів, а не терти "жувальну" зону.


У мене стоїть ретейнер на верхніх зубах, тому мені вкрай важливо вичищати стики верхніх зубів, поліроль з цим непогано справляється.


Так виглядають мої зуби зараз (поверхня передніх зубів не дуже рівномірна після зняття брекетів, а я носила їх вже двічі в своєму житті). Останню професійну чистку я робила 1.5 роки тому і скоро планую повторити. Як на мене, ситуація ще дуже навіть пристойна.


Я б рекомендувала цю поліроль людям, які хочуть зробити зуби більш білими і блискучими, але не хочуть вдаватися до професійних процедур. Однак, я б не рекомендувала використовувати її регулярно, оскільки вона може підвищувати чутливість зубів.


Поліроль для зубів Pearl Drops Pro-White - це хороший продукт, який може допомогти повернути зубах їх натуральний відтінок та блиск. Вона добре справляється з каменем. Однак, її слід використовувати з обережністю, особливо людям з чутливими зубами.