wowmom

Консилер, який спочатку дуже не сподобався, але потім я знайшла до нього підхід

Консилер, який спочатку дуже не сподобався, але потім я знайшла до нього підхід

Привіт, красуні!

Кожен свій допис про консилер, в мене починається з того, як я жаліюся, що в мене з народження, дуже помітні темні кола під очима. І цей допис, як ви зрозуміли, не виняток.

В мене глибоко посаджені очі і тонка суха шкіра, через яку видніються всі сосудики, тому візуально синці присутні "ол Дей, ол Найт".

Консилер - це мій маст-хев, бо з ним я виглядаю не так хворобливо, як зазвичай.

Я завжди в пошуках хорошого консилеру, але, так як я вже не молода, тепер в мене є невиличкі вимоги до цього засобу.

По-перше, консилер не повинен вибілювати шкіру! Помітила, що коли зона під очима занадто світла, на мені це виглядає не ок, як в житті, так і на фото.

По-друге, консилер повинен нейтралізувати фіолетовий пігмент, і підсвічувати шкіру, щоб візуально вигляд був свіжішим.

І третє, і це найголовніше він не повинен сушити і не скочуватися у зморшки, бо зараз вони в мене є.

Я дуже сподівалася, що консилер L'Oréal True Match буде відповідати всім цим вимогам.

Консилер, який спочатку дуже не сподобався, але потім я знайшла до нього підхід

Об'єм засобу - 6.8 мл, і на мій погляд, це дуже щедро, адже консилер економний у використанні, бо його треба зовсім трошки.

В мене віддінок 3N, який я обирала в стаціонарному магазині. Я маю середній тон шкіри, тобто я не Білосніжка, але я все ж трошки пролетіла з кольором, хоча він мені непогано підходить. Почну користуватися автозасмагою - буде ідеально.

Ось така в мене "біда" під очима, ще й фіолетові тіні посипалися.

Коли я почала користуватися консилером Лореаль, він мені страшенно не сподобався. Ні, по віддінку все нормально, і перекриття гарне, але як же він підкреслював всі-всі недоліки, западав туди, куди і не можна западати, що я була просто в шоці.

І лише з часом, я зрозуміла, що я робила не так, і все таки змогла його приручити.

Я стала його наносити лише у внутрішній куточок ока, і лише у зовнішній, тобто не на всю зону, як я це робила раніше.

Можна спонжем, можна пальцем, я як би "притоптую" засіб, і вже залишки розтушовую по шкірі. Таким чином, проблема скочування вирішується сама собою.

І от тоді мені подобається, як він виглядає, як він перекриває, і як він підсвічує. Погляд одразу стає більш відпочившим.

Але ступінь перекриття синців б все одно назвала середньою, тобто, якщо у вас проблеми серйозніші, не факт, що з консилером потоваришуєте.

Консилер я закріплюю дуже тоненьким шаром пудри, і тоді він добре тримається. Мені б, якщо, чесно, хотілося більш зволожуючої формули, але мене тішить той факт , що я знайшла підхід до консилера, і зможу ним користуватися.

Дякую за увагу 😘