Yuriivna 🌸

Зволоження на 100% з кремом для рук від Balea 🫒

Зволоження на 100% з кремом для рук від Balea 🫒


Настав час дощових та холодних днів,далі почнуться вітри і "Доброго дня" сухість шкіри рук та суха кутикула.Креми для рук я люблю,їх ніколи не буває забагато.
Обираючи крем з цієї фірми,зупинилась на оливковому,це перший оливковий крем,який опинився на моєму столику.Перші думки були про те,чи справді крем буде мати аромат оливок чи буде мати зовсім другі ноти?А як зволожує?
Тож тестую!


Аромат :
Віддушка добре відчувається,аромат приємний,все ж таки є аромат оливок,але з чимось в тандемі,заглянула у склад,там є парфумована віддушка та фруктова олія,але яка саме та з яких фруктів не вказана,тому залишається фантазувати.Аромат крему залишається,але через деякий час,після того як крем повністю увібрався,аромат зникає.


Пакування :
Кришечка від туби на перший погляд не дуже міцна,але на здивування,скільки би я не відкривала та не закривала по багато разів крем,кришечка тримається добре.


Текстура :
Консистенція у крему дещо жирна та й сам крем густий та щільний,але це не заважає тому фактору,що крем швидко поглинається шкірою,після нанесення на руках не залишається жирної плівки.
Туба крему має об'єм 100 мл та на пакування написано,що крем є веганським.

Зволоження на 100% з кремом для рук від Balea 🫒


Від крему мені потрібна основна функція-зволоження шкіри рук,а в ідеалі,щоб крем зволожував ще й кутикулу.Великим плюсом для крему,буде ще те,що після нього не залишається залишків крему на руках у вигляді плівки та потім все,щоб я не тримала у руках не було б у кремі.Після крему,шкіра на руках стає гладка та зволожена,будь-які сухі ділянки вже візуально виглядають краще,а якщо застосовувати крем на постійній основі,то шкіра буде захищена від холодних вітрів та небажаної сухості.
Засіб добре виконує важливі два критерії.Тому тут все просто - рекомендую до покупки!