Туторіал Хеловінсько го Гарбузика🎃
Я там обіцяла підтягнути туторіали, коли Хеловінська шумиха піде на спад. Так от - вітайте, покроковий туторіал макіяжу Гарбузик 🎃
Отже для початку перелік матеріалів:
🎃 аквагрим Grimtout оранжевый;
🎃Грим на водній основі Mehron чорний
🎃Восковий грим Mehron жовтий
🎃Палітра Parisa Neon Demon
🎃Штучна кров венозна Mehron
🎃Латекс прозорий Mehron
🎃Палітра Lamel Myth of Utopia
Розмітка
Роблю розмітку олівцем для брів😅
Денний макіяж не знамаю, адже частина обличчя буде його потребувати. На стороні гарбуза я вмиваюсь міцеляркою. Намічаю рота, і планую робити заклепки на лобі.
Промальовуюфальш зморшку, ніби шкіру натягнули.
Розмальовка
Наношу пару шарів аквагриму пензлем від Topface. Так. Тим самим , який я лаяла у розчаруваннях. Майже всі мої образи зроблені за допомогою цього пензля. І так я нарешті знайшла його довгим ворсинки достойний застосунок. Тепер він улюблений для аквагриму😅✨
Аквагрим висох і доволі пружний на обличчі. Не тріскається і сильно не мажеться)
Лінза
На етапі аквагримування я згадала про лінзу. Оченятко маленьке, а лінза велика - то ж мені зайняло десь півгодини на інсталяцію її в око. Не обійшлось і без магічних заговорів, коли ця лінза в останній момент вистрибувала з ока😅
Лінза на місці і переносимося вперед.
Як малювати Сову?
Малювала чорні елементи, розбила розмітку згинів гарбуза. Якщо не розставити кольорові акценти оранжевими, червоними і жовтими кольорами - то дуже легко перетворитись замість 🎃 на🏀. Тонким пензлем для нейларту виводила собі чорні смужечки на оці і роті. Для цього необхідна посидючість, але результат цього вартий.
Біле - то латекс, який свіжонанесений.
Що робимо з латексом
Трошечки робимо отвори, ніби шкіра злазить і промальовуємо червоно-коричневими тінями. В мене це Botticelli з палітри LAMEL. Доболюю макіяж людської сторони. Заповнюю кров'ю отвори, розношу трохи бризок і формую синці. Зустрінемось нижче☺️
Підсунемось поближче і глянемо на деталі
Синці ✔️
Кров✔️
Гарбуз✔️
Шкіра що облазить✔️
Деталі
Пофоткавштсь я зрозуміла, що чогось явно не вистачає. Щось тут не так. І я зрозуміла. При таких перетвореннях просто неможливо бути з чистою і пухнастою головою. То б взяла пінку і ось мій результат⏬
+Пінка
А от тепер в самий раз. Це і довершило образ Гарбузика.
Вмиваймося)
Фотки 100% додадуться в рандомному порядку. Тому продублюю текстово🥰
Знімаю лінзу
Знімаю латекс
Натираюсь ліпікаром Вмиваюсь
PS
Дитинчатко мене не боїться. Адже з самого дрібнятка знає, що мама іноді перетворюється на щось незрозуміло кольорове.
31.10 робила схожий, але простіший макіяж для прогулянки районом і походу в магазин 😉
Коментарі (0)