alena.rosee

Аристократичні англійці Jo Malone ⭐️

Аристократичні англійці Jo Malone ⭐️

Всім привіт! 💕

Листопад починаю з дописа, мабуть про найдорожче по ціннику мило, яке в мене є.

Не те що б я фанат твердих мил, ні, я люблю для душа гелі або пінки, єдині кускові мила що подобаються, то Lush, але вони дуже швидко змилюються, а коштують досить дорого.

Це мило мені подарували в наборі, як любительці бренда Джо Малон, за що я вдячна, бо навряд чи я купила собі мило за 800 грн, навіть якщо б захотіла потратити майже 1000 грн на мила, ще й тверде, а не в гелі для душа)))

Lime Basil & Mandarin Jo Malone - база , основа основ , один з старійших ароматів бренда, який знають напевно всі. Справжній фужер. В мене саме у вигляді одеколону, а у малон концентрація майже все - одеколон, був цей аромат у флаконі, тому можу сміливо порівняти аромати з милом.

Але тут і порівнювати нічого, тому що вся доглядова лінійка Малон пахне ідентично одеколонам, ні більше, ні менше, а саме так, тому часто парфумований крем можна використовувати замість аромату, бо креми реально ароматні і насичені.

Упаковка у мила гарна. Це крафтова бумага з типичними для Малон візерунками, там і квіточки , і жучки зелені , і листики 🌿 естетично приємно.

Саме мило досить величеньке, вага 100 грамм.

Що по аромату?

Верхні ноти: Лайм, Бергамот і Мандарин;

ноти серця: Базилік, Чебрець, Ірис і бузок;

ноти бази: Ветивер і Пачулі.

Так як я мала такий аромат, можу трошки написати асоціацій про нього.

На мій ніс та на мою думку, так пахнуть гроші.

Саме гроші або статусність, як зараз часто говорять)))

І ні, гроші не брудні🤭😁

Стійка асоціація з достатком, з чимось люксовим (не через вартісь шматочка мила😁) , але це не показушнісь, не стиль "Покажу все коштовне одразу", а більш стриманість та уважність до деталей.

Я розумію чому такі асоціації, тому що в ароматі яскраво-виражений базилік, свіжий, немов тільки то листики розтерли в кам'яній ступці для соуса песто та маслянистий ветивер, який огортає своїми коренями аромат з початку і до бази, а ми , як знаємо , ці запахи та рослини асоціюються з грошима, тому такі паралелі не дивні )) І як я не намагалась придумати інші асоціацїї - на думці тільки такі)

На старті мега яскравий не солодкий цитрусовий фреш, немов ви ще не прокинулись, а вже п'єте кисленький напій і йдете в контрастний душ.

Освіжає так освіжає!! Та заряджає на нові подвиги - то точно! 100%. Бадьорий , яскравий фужер 🌿

Запах після душу залишається на шкірі, мило не тане , не розмякшується ,досить економне.

В принципі, якщо нанести після такого мила ці парфуми чи щось подібне, цього будет реально достатньо для "ароматного Я" на цілий день)

Чи можу я рекомендувати це мило ?

Так, якщо ви любите цей аромат та вартість мила для вас норм . Авжеж, на 800 грн можна накупити багато всяких гелів та мил, але тут виробник дуже постарався передати настрій одеколона та стійкість запаху саме в милі , а знайти подібний аромат дешевше - таких не знаю )