Олена В

Eclat d'Arpege Pour Homme Lanvin

Eclat d'Arpege Pour Homme Lanvin
Eclat d'Arpege Pour Homme Lanvin

Купила Eclat d'Arpege сину. Вибирала по коментарях на мейкапі,бо не тестила аромат в оффлайн магазині. Зовсім не переживала за свій вибір,бо була впевнена,що він не може не сподобатися. Хоча відгуки про нього дійсно різні.

І зразу ж почну з мінуса: дуже незручна коробочка.Флакон знаходиться в пластиковій коробочці,яка складається з двох частин. Коробочка шатка,розвалюється коли береш в руки. Тому аромат в ній тримати незручно. Хоча коробочка і виглядає красиво. Наче аромат в склі. Це єдиний мінус,на щастя.

Флакон 30 ml. Сама рідина має натяк на легкий фіолетовий відтінок.

Тепер до аромату.

Аромат побачив світ в 2015 році і це аромат-компаньйон жіночого аромату Eclat d'Arpege (2002). Але перший жіночий Arpege, вийшов в світ ще в далекому 1927 году (десь прочитала в інтернеті).

Обидва ці аромати дуже популярні і ходові. Можливо із-за комбінації гарної ціни і досить милого аромату.

Парфюмер: Sonia Constant.

Країна виробництва:Франція

Вид: Туалетна вода

Клас: Елітна

Основні акорди: Деревний, Озоновий, Цитрусовий

Початкова нота:Бергамот, Лайм, Мандарин

Нота Серця:Жасмин, Лист фіалки, Розмарин

Кінцева нота:Кедр, Мускус, Сандал

Класифікація аромату:Фужерні, Цитрусові

Який же він цей Eclat d'Arpege?

Дуже спокійний,добре освіжає і дивно,але огортує квітковістю. Я особисто відчуваю вибуховий лайм, свіжий бергамот і фіалку дуже яскраво. Фіалку взагалі люблю в парфумах за її елегантність і не хімозність.

Так,аромат з одного боку солодкуватий, з іншого якийсь охолоджуючий. Чомусь у мене перша асоціація,коли вдихнула, зі стаканом мінералки з лаймом в спекотний сонячний день. Потім починає звучати фіалка і якась ще нота (чесно не можу розібрати що то за нота,можливо це і є розмарин).

Що мені особливо сподобалося: він не перегружає. Буде доречним в страшну спеку і прекрасний зараз восени та і зимою буде доречним. Сьогодні дощ і мряка, а він так бадьорить і романтично звучить.

На синові (гарячій шкірі) дуже сексуально розкривається. Дівчатам повинно таке подобатися.🤗🤗🤗 Він дуже універсальний: і в університет,і на побачення. На лекції не задушить своїм шлейфом і не викличе нудоту, на побаченні буде звучати елегантно і близько до тіла, підкреслюючи образ доглянутого активного молодого чоловіка. Ось до цього аромату і підходить слово: елегантний. Бо він в міру свіжий,квітково-солодкуватий і якийсь невагомий ,озоновий. Немає приторної ванілі,яка іноді забиває всю палітру звучання. Кедр і сандал роблять його таким маскулінним і витонченим.

На любий вік: сподобався сину дуже,чоловіку також. Хоча мій чоловік любить більш свіжі аромати.

Через декілька годин на шкірі трохи нагадав Blue Seduction Бандераса (бо ми його всі добре знаємо). Нагадав своїми акватичними нотками.

Стійкість: ось тут думки роходяться. Одним стійкий,інші не задоволені,що аромат злітає за пару годин.

На молодій і гарячій шкірі стійкий. Але так,він не дуже сильно шлейфить (хоча у відгуках деяким шлейфить). Спочатку заповнює собою простір, а потім через декілька годин радує лише свого хазяїна,стає таким інтимним і звабливим)). Що і є головним. Бо аромат повинен звучати і радувати того,хто його носить.

Висновок: ароматом задоволені всі . Це гарний вибір: ціна ідеальна,підштовхує до покупки і звучання прекрасне. Зараз акція,тому я не задумувалася взагалі,коли купувала.

Його можна дарувати,бо він підійде мабуть всім,на любу пору року і будь-який вік.

Дякую за увагу! ☺️

Eclat d'Arpege Pour Homme Lanvin