Анастасія Царьова

Зволоження губ з Mayur❤

Зволоження губ з Mayur❤

Я багато років користувалась Carmex і він мене повністю задовольняв. Але читавши відгуки і коментарі інших дівчат, я зрозуміла, що він таки викликав у мене залежність... 🤪😬

Після 1-2 год ''носіння'' бальзаму Carmex мої губи ставали ще більш сухі і потріскані, а можливо навіть за коротший період.... Я думала, що так треба, а виявляється, не дуже то і треба. 😬😬😬

І тут, коли мені прийшлось купувати новий бальзам я розгубилась. 😉

Адже зараз різноманіття та вибір просто шалений! 😁 З одного боку добре, а з іншого, я ніяк не могла обрати. От ябки було 2 на вибір то 1 взяла б, а інший ні. 😁 А тут їх сотні, якщо не тисячі.

Чому мій вибір впав саме на Mayur? Не знаю. Я з цим брендом знайома і хну беру постійно, і шампунь якось брала і бальзам. Якість мені імпонувала і заявлений ефект продуктів був. Тому я і придивилась до них. А ціна, окремий бонус, адже за чуть більше нід 50грн не знаю, чи можна знайти нормальний зволожуючий бальзам. От я і ризикнула і взяла аж 2. 😊

На 1 фото бальзами на моїй руці, один з Манго, там точно видно. А інший кокосовий, чомусь етикетка відразу відліпилась і я її зняла. 😊

Зволоження губ з Mayur❤

Тут вони без кришечки і можна помітити що з кокосом трішки світліший бальзам ніж з манго. Але по консистенції вони однакові. А запах!❤❤❤ Просто нереальний!😁 ❤Я очікувала чогось хімічного, але мені здались, зовсім таки нормальними ці запахи, звісно для тих, хто любить без, буде занадто, але я кайфую. 😉

Я на постійній основі зараз використовую бальзам з кокосом і ефектом дуже задоволена. Зволожує, не сушить, лягає рівномірно, не тече та не липне. Після нанесення запах майже не відчувається. 😊

Загалом продукт мені сподобався і вистачить його точно на довго.

Тому рекомендасйон. 😉😎💋

04 листопада, 2023
04 листопада, 2023