Трендова палетка від Lamel
Про палетку тіней Lamel Selflove 402
"Любов до себе можна проявляти по-різному, а як щодо нової палетки від бренду Lamel? Будь-яка можливість зробити себе красивіше і впевненіше - впевнений крок назустріч щасливому відображенню в дзеркалі. Палітра «Selflove» говорить сама за себе. Поєднання 7-ми делікатних відтінків дозволяє досягти потрібного ефекту в одну мить. Мікс матових, шимерних і перламутрових відтінків - у вашому розпорядженні. Досить вибрати бажану текстуру і перетворити свій погляд на справжнє свято!" — говорить нам Makeup, а чи це справді так? Поїхали⬇️
Кольори🎨
Відтінки підібрані з рожевим підтоном, який буде підкреслювати сірі, зелені та блакитні очі, роблячи їх виразніше та яскравіше. Отже про все по порядку:
• палетка складається з 4 матових відтінків та 3 неймовірних відтінків блискіток
• є біло-прозорий відтінок який можна наносити в соло або ж в якості бази під інші відтінки, щоб вони краще тушувались.
• матові відтінки наносяться без плям,легко тушуються, тому новачки в макіяжі швидко справляться з задачею "нанести тіні".
• блискітки. Ухх,ну тут в мене розбіглись очі та я не знала, який відтінок хочу спробувати першим.
1. Молочні блискітки досить крупні,та наносити їх краще пласким пензликом або аплікатором для тіней( так, тим самим аплікатором, який раніше клали в ледь не кожну палетку тіней, хорошої чи не дуже якості)
2. Два рожевих,схожих відтінки,але той що темніший дає дуже-дуже гарне,яскраве, вологе сяяння. Виглядає ну дуже дорого, якщо підложка у вас з рожевих, пудрових або пурпурових кольорів. Раджу цей колір наносити пальцем, бо пензлик не нанесе і сотої частини цих блискіток так, як їх можна нанести пальчиком.
Свотчі відтінків
Ну,тут думаю краще побачити наглядно свотчі на фото
Блискітки✨
А тут покажу текстуру блискіток, в житті, звісно, сяють в рази яскравіше✨
Коментарі (0)