Христина 🌺

Універсальна палетка тіней Paese…

Універсальна палетка тіней Paese…

Минулого року я шукала палетку тіней з універсальними кольорами. Мені не принципово було люкс чи бюджет. Головне, щоб кольори були "моїми". Бо інколи в палетці є 2-3 відтінки, якими точно користуватися не буду. І потім не знаєш, куди їх діти.

Звернула увагу на Paese. На фото були якраз такі польори, якими користуюся. При чому всі. Коштувала вона 582 грн.

І тут на іншому сайті я побачила на них акцію 195 грн...і не задумуючись купила.

Першим розчаруванням була не відповідність кольорів на сайті і в реалі. Тут вони більш блідіші і не такі насичені. І такі фото на всіх косметичних сайтах.

Зробила я ними макіяж...

Тут варто відзначити, що вони практично не осипаються. Це їх один плюс. І сама палетка з дзеркальцем дуже зручна...я її беру завжди, навіть коли не використовую ці тіні.

На тому всі плюси закінчуються.

Тепер мінуси...

Тіні тримаються максимум 2 години, дальше ...я не знаю, де вони діваються з повік, але не залишається жодного натяку на те, що тут вони були🤣.

Я не використовую базу, бо не люблю ефекту обтяжування. Тому від тіні вимагаю стійкості. Тут такого нема, взагалі.

Універсальна палетка тіней Paese…

Одні тіні ( кольору пудри) я використала найшвидше, с потім вони впали і розбились🤷🏻‍♀️. Їх використовувала як базу тіней.

Білі тіні наношу під бровами для виразності погляду ( я не виглядаю з ними як гейша, бо їх не видно😅).

Третій відтінок - мав бути бузковий...але є те, що є🤣.

Четвертий відтінок - на перший погляд - це дуже класний рожевий колір. Але це тільки так здається. На повіках він чомусь виходить негарним жовтим, жодного натяку на рожевий. І для того, щоб його було видно, треба нашаровувати разів 5. І, все рівно, не буде бажаного ефекту.

Золотий- це найпігментованіший відтінок в цій палетці ( на 2 години🤣). Але на очах він виглядає дуже дешево. На кожен день такий відтінок не будеш брати, а коли робиш святковий макіяж- він моментально його спрощує.

Шостий відтінок- мав би бути дуже класним, такий колір я шукаю досі. Це холодний шоколад з пігментом. І він дійсно класно виглядає на очах, але, знову ж таки, максимум 2 години.

І останній - коричневий, якого теж майже не видно. Колись пробувала розтушовувати під очима, але потім залишила цю марну справу, бо це даремно витрачений час.

Палетку залишила тільки через зручне дзеркальце, а тіні знайшла собі такі, як хотіла🤗.