Nata_Po

Класні альтернативи для демакіяжу і не лише)

Класні альтернативи  для демакіяжу  і не лише)
Класні альтернативи  для демакіяжу  і не лише)

Дуже класна альтернатива звичайним ватним дискам) Вони тонші, трошки менші і якраз ідеально вистачає мені для одного демакіяжу. За рахунок своєї товщини - не потребує зайвого нанесення засобу, оскільки швидко просякає і не потрібно лити відрами, аби нормально зволожити цей паф. Я використовую їх за різним призначенням. Детальніше - нижче.

Я вже багато де зустрічала в розпаковках ці пафи і в своєї передостанній посилці їх отримала, оскільки це такий розхідний матеріал, який у будь-якому випадку піде) і все ж було дуже цікаво спробувати цю інновацію)

По факту це дуже подібна річ на ватний диск, але квадратної форми і тонший. Як я вже розповідала, я не використовую тон, туш, тому мій демакіяж проходить доволі швидко і потребує мінімальних зусиль, оскільки не потрібно змивати величезної площі і не треба терти по кілька разів, як це буває з тушшю. Саме тому для мене цей паф - це максимально ідеальний розмір та товщина (😂), якого вистачає рівно на один раз. Бо з ватними дисками іноді виходить історія, що витратила 1 квадратний см диску, і доводиться викидати. Тут з цим простіше.

До того ж зарахунок товщини, на паф не потрібно витрачати багато рідини, чи то міцелярка, тонік, або засіб для зняття лаку з нігтів. Він швидко промокає і цього достатньо для використання і це супер) Крім того я от купила 200 штук, і ящо подумати цієї коробочки за 50 грн вистачить на 200/30 = півроку, а то і більше) і це дуже вигідно)

Тому я абсолютно задоволена. У мене ще на етапі завершення ватні диски, закінчу їх і думаю, що майже зі 100% успіхом перейду на ці квадратики, адже це справді дуже зручно.

Окрім цього, ці пафи випускаються у різноманітній кількості від 20шт до 400. Можна придбати як в дорогу, так стаціонарно додому, так в сумки і тд. Вони тоненькі і їх можна спокійно використовувати під пластир на мозолі.

От щодо упакування трошки є питань. Я розумію, що засіб максимально бюджетний, і, ймовірно, призначений для перекладання у свої коробочки, баночки чи дозатори, але у ватних дисків трошки більш продумана і логічна упаковка.

Тут же ж неможливо закрити цю упаковку, ниточки після стягування одразу повертабться у свій відкритий стан. Всередині картонки, які тримають форму. Ну таке)) Але це все одно дрібнички.