Mandarinka

Засіб для росту вій, який справді ПРАЦЮЄ → результати через 2,5 місяці 😻

Засіб для росту вій, який справді ПРАЦЮЄ → результати через 2,5 місяці 😻

У мене ніколи не було довгих вій, саме тому постійно чула поради не шкодувати туш та наносити її більше. Крім того, в житті я ношу окуляри, і мій макіяж приховується за ними. Спробувала стимулювати ріст війок маслом, але його складно наносити обережно та і результативність сумнівна.

Але коли побачила Засіб для росту і зміцнення вій Cherisher Cherish Lash зрозуміла, що мені це теж потрібно!

Засіб для росту вій, який справді ПРАЦЮЄ → результати через 2,5 місяці 😻
Засіб для росту вій, який справді ПРАЦЮЄ → результати через 2,5 місяці 😻

Засіб прийшов в коробочці, а в ній ще упаковочка і тільки потім флакон, схожий як для туші. Пензлик же інший - максимально нагадує дуже тоненький пензлик для малювання.

  1. Мила обличчя всіма засобами: гідрофільне масло, пінка або гель для умивання
  2. Використовувала всі доглдові засоби, почекала поки очі висохнуть
  3. Наносила тонкою лінією засіб, старалася обов'язково пройти по коріннях, іноді навіть пропихувала пензлик між волосинками.
  4. Все це робила за 20-30 хвилин до сну, щоб не замазати все це миттєво про подушку.

Результати хочеться побачити звісно вже на другий день, проте варто запастися терпінням і обов'язково зробити фото ДО. В іншому випадку потрібно розуміти, що на пару сантиметрів війки не виростуть, і потім вам здаватиметься, що вони завжди такі були.

Мої результати після 2,5 місяців використання засобу для росту і зміцнення вій.

Я дуже помітила покращення, особливо в куточках очей, там у мене виросли дуже довгі вії. Хоча виробник не дуже рекомендує наносити засіб на нижнє віко, я все ж іноді це робила, тому й там в мене вії трохи зміцнилися.

Засіб абсолютно не вплинув на випадання вій, вони випадали, як і раніше, - ні більше, ні менше. Я не вважаю це мінусом, оскільки це означає, що вії просто "живуть" в своєму ритмі, лише вони стали довшими і гуще.

Підводимо підсумки:

✅ Продуманий дизайн пензлика для економічного використання засобу.

✅ Дійсно сприяє росту вій, робить їх товщими.

✅ Дійсно збільшилася кількість вій, збільшилася щільність.

❌ Єдине, ціна засобу, звісно, може бути досить високою, але все-таки краще одного разу заплатити за якісний засіб, який дає результати, ніж довго і нудно намагатися відрастити свої вії, але так і не отримати бажаного ефекту.

❌ Результат тримається допоки ви використовуєте засіб, потім через певний період все вертається як і було. Тому важливо проходити стимуляцію курсами.

Мій вердикт 5/5 і звісно рекомендую!