Ніжна кислота, яка робить шкіру ідеальною.
Люблю осінньо-зимовий період, тому що це період кислот. І для власниць жирної шкіри з проблемками (таких як я) це ідеальна пора, щоб повернути свою шкіру до нормального стану.
Крем-пілінг з 10% мигдальною кислотою від Pharmaceris T - мій перший продукт від цієї компанії, оскільки моя шкіра вже знайома з кислотами, Я одразу взяла високу концентрацію.Придбала йогоб ще в лютому під час дуже вигідної акції. Протягом двох місяців я користувалася ним і була вражена результатом. Однак з середини весни довелося призупинити застос ування, оскільки кислоти збільшують чутливість шкіри до сонця, що може призвести до опіків чи пігментації. Зараз, коли сонце стало нижче над горизонтом, прийшов час знову витягнути цей засіб з арсеналу краси.
Що обіцяє виробник і склад
Серія Pharmaceris T спеціально розроблена для шкіри, схильної до акне, з метою зменшення висипань і освітлення після акне.Усі обіцянки продукту базуються на роботі головниї активної речовини - мигдальної кислоти.
- Видаляє ороговілі клітини очищає і звужує пори
- Послаблює симптоми акне і прискорює процес регенерації епідермісу
- Зменшує ризик утворення рубців від акне і слідів постакне
- Сприяє освітленню наявних плям від акне
- Регулює водний баланс і розгладжує шкіру
- Впливає на процес регенерації шкіри
- Допомагаючи бути завжди свіжою та бадьорою вранці ( ця обіцянка з розряду фантастики 🤣)
Склад
Aqua, Mandelic Acid, Butylene Glycol, Glycerin, Trometamol, Isohexadecane, Dicaprylyl Ether, Cyclopentasiloxane, Cetyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Cyclohexasiloxane, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Methyl Glucose Sesquistearate, Ceteareth-20, Silica Dimethyl Silylate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Phenoxyethanol, Parfum
Склад, в цілому, не поганий. Є деякі середньобезпечні консерванти та відносно безпечні емульгатори, проте консервати косметику все ж таки потрібно, для забезпечення тривалого строку придатності продукту та безпечності .
Використання
Я використовую крем приблизно за 2 години до сну, після вмивання та попереднього нанесення сироватки з молочною кислотою. Крем має приємну, ніжну консистенцію, з ледь вловимим кремовим запахом. Після нанесення можна відчути невелике пощипування. Не помітила жодного почервоніння чи алергічної реакції. Крем вбирається приблизно за 2 години, що робить його більше післяробочим, ніж нічним засобом. Обов'язково потрібно використовувати засоби з SPF вранці та протягом дня, якщо плануєте виходити на вулицю.
Результат
Зранку шкіра виглядає підтягнутою та мякою. Цей крем не єдиний засіб, який допомагає моїй шкірі. Результат досягається комплексним доглядом. Але цей засіб, безумовно, ефективний і дієвий.
Протягом перших двох тижнів використання (після літнього періоду), почервоніння після акне стали менш помітними, шкіра не має жирного блиску, нові висипання майже не зявляються, пори більш чисті та світліші.
Виробник зазначає, що можна користуватися цим кремом у будь-який період року, але, на жаль, я заробила пігментну пляму на лобі. Я користувалася кремом протягом квітня, в цьому році квітень видався сонячним, і вже наприкінці травня помітила її - пляму. До речі, вона ще припікала навіть в червні, незважаючи на застосування сонцезахисного крему з SPF 50.
Замість заключення
Цей крем суперовий. Після нього взагалі не має бажання повертатися до недієвих масмаркетових засобів. Концентрація кислот тут робоча і з часом результат помітний. Покупку цього крему, я дійсно хочу повторити , якщо не знайду ще більш кращий. Хоча, чесно сумніваюся що є кращі)
Єдиний мінус цього крему — вкладення та інструкції написані українською мовою, що ускладнює розуміння, оскільки більшість мовних регіонів світу, у тому числі й мій, вважають іншу мову національною.
- Тут в каруселі залишу фото, як виглядає моя шкіра, без тоналки, але після ранішньої рутини -
Коментарі (0)