Hanna Domashenko

Мої чутливі очі обожнюють ці продукти!

Мої чутливі очі обожнюють ці продукти!

Моя близькозорість з астигматизмом змусила мене ще зі школи носити окуляри, а от вже з університету я почала носити контактні лінзи. За цей час я знайшла найкомфортніші розчини для лінз і готова поділитися з вами своїми фаворитами!

Всі розчини, зазвичай, мають в комплекті новий контейнер для лінз.

Мої чутливі очі обожнюють ці продукти!

BioTrue - мій найулюбленіший розчин для лінз! Він гарно очищує лінзи, насичує їх вологою та подовжує термін експлуатації. В мене немає ніякої негативної реакції на цей розчин: найголовніше, що очі від нього не печуть. Він, ніби своя сльоза, гарно зволожує очі, що навіть не потрібно додаткового зволоження.

Opti-Free - мій любимчик номер два! Він все такий же комфорний, як і BioTrue. Так само гарно зволожує лінзи та насичує їх вологою. Єдине, мені здається, що він трохи гірше очищує лінзи, ніж мій любимчик BioTrue. Але це достойний розчин за свої гроші.

Справа в тому, що в мене були випадки, коли на розчин для лінз у мене була жахлива реакція: очі пекли так сильно, ніби в них насипали піску. З цими продуктами таких проблем немає.

Так як робота моя повязана з тим, щоб годинами сидіти за екраном монітору - то і не завжди вистачає зволоження від одного лише розчину для лінз. Я для себе обираю додатково краплі для зволоження очей Оптінол або Артелак Сплеск. В них чудовий та зручний носик. А ще вони мають гарний ефект зволоження очей!