Наталія С

#happybirthdaymakeupclub.

#happybirthdaymakeupclub.

MAKEUPClub, Вітаю тебе з днем народження!

Бажаю ще більше порад, більше відвідувачів на сайт, круту співпрацю з брендам, побільше і частіше подарунки всім нам!🥳🥳🥳

MAKEUPClub, а насправді що ти значиш для мене?

Для мене це спільнота з крутими порадами, розбір косметики по інгредієнтам, тут стільки всього корисного. Зазвичай перед покупкою чогось нового, я впершу чергу вбиваю у пошуку продукт який хочу спробувати, чи є на цей продукт цікаві та корисні відгуки, а потім вже йду до тебе на сайт купити.

MAKEUPClub, провокує купляти все більше, але це теж добре, я ж покращую всі частини мого тіла.😀 Моя корзина з новими продуктами постійно поповнюється після цікавих постів. Я не такий активний блогер. Перед тим як писати - намагаюсь протестувати продукт в різних умовах, особливо якщо пости про волосся, а ще блогу видно як я відрощую волосся.😆

З тобою я почала писати, що насправді не дуже люблю. Тепер постійно шукаю натхнення на наступний пост.

Интервью про MAKEUPClub:

Які активності більше за все подобаються у MAKEUPClub?

- Подарунки 😂😂, а якщо серйозно, я люблю челленджи які продовжуються пару днів - це найулюбленіше, тому, що дуже цікаво читати стрічку,яка швидко оновлюється.

Чого тобі не вистачає в клубі?

- Це групи, їх дійсно не вистачає, було зручно шукати поради саме по категоріям.

Про які товари ви любите більше читати (нові або які вже купляли)?

- Я люблю порівнювати відгуки інших людей з особисто моїм враженням від продукту, таким чином я запам'ятовую дівчат,чий відгук збігся або майже збігся з моїм,частіше приглядаюсь до нових продуктів саме у них :))

Чи є продукти які ви купили під впливом клубу та можете рекомендувати?

- Так звісно, є продукти,які я спробувала саме тут і щиро вдячна за такі круті поради, без вас я б не знайшла улюбленців. Продукти додала.

MAKEUPClub, дякую за можливість знайти однодумців та бажаю розширювати горизонтів!