Руденко Єлизавета

Манікюр вдома 💖

Манікюр вдома 💖

Я давно відмовилася від покриття нігтів гель лаком, тому манікюр роблю вдома. Сьогодні розповім вам про те, якими засобами користуюся та покажу свій манікюр (звісно ж, використовувалися для цього усі нижче перелічені покупочки):

1. Лак Topface Lasting color (колір 003). Мені до вподоби нюдові кольори, які будуть натурально виглядати, саме тому я придбала саме цей номер лаку. Якщо нафарбувати нігті цим лаком один раз, то він прозорий, тому завжди наношу його у два шари, почекавши декілька хвилин, поки перший шар висохне.

2. Закріплювач Maxi Color Maxi Health №15. Його використовую після того, як висохне лак на нігтях. Він подовжує життя манікюру. Виробник зазначає, що із закріплювачем лак тримається  7 днів. У мене трошки менше,  манікюр тримається 5-6 днів. Для порівняння: лак без закріплювача починав стиратися вже приблизно через 2-3 дні.

3. Слайдери Divia Water based nail stickers "Slider"(номер 033).

У мене короткі нігті, тому важливо було знайти слайдери, які будуть не сильно великими за розміром. Ці ідеально підійшли. До того ж ціна на слайдери Divia доволі таки приємна. Радує різноманітність дизайнів, які можна обрати. Квіти, написи, тварини і тд.

Манікюр вдома 💖
Руденко Єлизавета
3
Підписники
0