Тетяна Супронюк

#happybirthdaymakeupclub Вітаю з Днем народження, улюблена спільнота!

#happybirthdaymakeupclub Вітаю з Днем народження, улюблена спільнота!

З Днем народження Makeup Club! Я рада бути з тобою, в цей перший твій рік!

Вже не пам"ятаю, де я побачила оголошення, що створена спільнота Makeup Club. Але, я одразу вирішила, що приєднаюся, і точно знала, про що буде перший пост! Довго не наважувалася написати вперше, бо не мала такого досвіду раніше, боялася.

Наважилася! І почала писати! Ось мій перший допис, рівно рік тому, 22.11.2022 - https://club.makeup.com.ua/post/1156/

Перші перегляди моїх постів та лайки приносили радість.

З перших днів моніторила статистику, коли додавалися копійки, гривні, десятки і сотні гривень... згодом, тисячі! І це теж давало стимул писати, робити фото, створювати дописи і Looks. Якщо мене дивляться/читають, це означає, що людям цікаво. А мені цікаво читати вас, численні улюблені авторки!

І так, за цей рік я створила 325 дописів та 37 Looks. Вони набрали 233 700 переглядів. За моїми рекомендаціями куплено 209 товарів.

Цей рік з Makeup Club зробив моє життя трошки цікавішим: я приймала участь у флешмобах і конкурсах, навіть залучала до цього чоловіка https://club.makeup.com.ua/looks/12644/ . Та що там приховувати, зараз, за вечерею, ми з чоловіком обговорюємо не тільки новини України та світу, родичів і основну роботу, а і новини в Makeup Club.

На протязі цього року, я бачила як змінювався Makeup Club. Це були оновлення і технічного характеру, і якість написання дописів у дівчат. Деякі просто відсіювалися (зникали з стрічки), а деякі набиралися досвіду і самовдосконалювалися. До останніх належу і я. З Makeup Club почалася моя історія б"юті-блогера. Як же давно я про це мріяла! Дивилася популярних б"юті-блогерів в ютуб та інстаграм. Як же я заздрила, коли блогери розповідали, що їм надсилають косметику на огляд. Думала, от би і мені так... Мріяла! А зараз маю таку можливість, за що безмежно вдячна команді Makeup Club!

Що для мене Makeup Club зараз?

  • Makeup Club - це перша українська 💛💙 спільнота, яка об"єднала дівчат з усіх куточків України, за спільним інтересом - любов до косметики, краси і здоров"я тіла, естетичного задоволення від фото та відео
  • спільнота, де можна знайти нові знайомства. Завдяки клубу я знаю багато чудових дівчат.
  • спільнота, в якій можна знайти багато корисної інформації, завдяки інформативним та цікавим постам. Як, наприклад, косметичні новинки, новини з б"юті індустрії, розбір складу косметики, корисні поради та рекомендації
  • спільнота, в якій можна спитати пораду, і тобі з радістю допоможуть
  • місце, де можна знайти натхнення на створення нових дописів
  • можливість висловлювати свої думки

Любий Makeup Club, вітаю з Днем Народження! Бажаю спільноті розвитку та процвітання! А авторам клубу - творчого натхнення на нові цікаві дописи!