O’Ostah

OUTRE CLINIC

OUTRE CLINIC

По-перше, я щиро вдячна спільноті та клініці OUTRE за те, що обрали мене та надали можливість отримати консультацію лікаря. Якби не челендж, я б так і не дійшла до лікарні, бо останні два роки мій фокус був зміщений геть на інші справи. По-друге, вибачаюсь, що довго не лишала відгук, бо потрібно було зібрати думки в купу. А подумати було дійсно про що.

OUTRE CLINIC

Про це дуже детально (як і про саму клініку) розписала Оленка https://club.makeup.com.ua/post/22115/

Зручність розташування - поняття відносне, але персонал доклав максимум зусиль, аби я, людина з топографічним кретинізмом, врешті-решт потрапила до місця призначення😂  Для киян: вул. Кудряшова, 18.

Я завжди ніяковію, коли отримую безкоштовну послугу, тому пішла на випередження і вирішила записатись на УЗД молочних залоз. Але, на жаль, через мій щільний робочий графік поєднати два візити не вдалось. Тому їхала я у клініку дещо знервована, бо про що я взагалі маю розповідати терапевту?

Це дійсно новий рівень - дуже стильова клініка, з привітним персоналом та тематичними картинками, які відволікають від думок про лікування. Мене напоїли кавою, пригостили подругу, яка прийшла за компанію, і провели екскурсію по кабінетам.

Якщо сучасними нейл-салонами та косметологічними кабінетами мене не здивувати, то маніпуляційна у стилі бʼюті вразила. Здавати аналізи в такому антуражі не те щоб приємніше (ох, не люблю я це), але точно комфортніше. І пару слів про те, чого я боялась найбільше (ні, це не гості голки😂). У клініці немає і натяку на агресивний маркетинг. Мені просто провели екскурсію, як шанованій гості, без навʼязування послуг. За це великий респект❤️

Мені пощастило потрапити не просто до лікаря-терапевта, а до гастроентеролога. Пʼять хвилин на знайомство - і розмова пішла сама собою. Ми поговорити про відому багатьом сучасним дівчатам проблему (привіт, джинси мом та нерви) СРК (синдром подразненого кишківника), про те, що хронічне здуття живота - це не ок, але ок про це говорити. Про те, які аналізи варто здавати, а які ні що інше, як вдалий маркетинг. Про безсоння і депресію та їх вплив на травну систему … і дійшли до того, про що я довго не хотіла розмовляти навіть сама із собою.

50% моїх думок зайняті або думками про вагу, або про те, що я їм/не їм. Лікарка це відчула і задала низку питань, після яких я випалила: «Це РХП?». Звісно, такі діагнози ставить інший спеціаліст, але схоже на те. Тому Інна Олександрівна порадила звернутись до профільного доктора та здати деякі аналізи, аби виключити наявність дефіцитів (перелік невеликий). Але це вже зовсім інша історія.

Це була година розмов про важливе, про те, що інколи соромишся розказати навіть подружці. Дякую за гостинність і таке приємне знайомство OUTRE. Дякую Клубу за порушення соціально важливих тем. І дякую дівчатам за дописи, які змусили задуматись про головне - цінність життя. Красуні, турбуйтесь про себе та будьте здоровими. Обійняла❤️