wowmom

Якщо мене хтось просить порадити класну бюджетну туш, я одразу згадую тільки про Eveline Variete

Якщо мене хтось просить порадити класну бюджетну туш, я одразу згадую тільки про Eveline Variete

Привіт, красуні!

Якщо б мене зараз попросили назвати ТОП 5 своїх улюблених тушей, то Eveline Variete була б однієї з перших у списку. Я її купувала вже безліч разів, і жодного разу, вона мене не розчаровувала. Туш робить вії дуже красивими, довгими, об'ємними, і не осипається. А що ще для щастя потрібно?

Вона має силіконову щіточку, якою зручно промальовувати вії від самих коренів.

Самі щетинки м'які, і не царапають око. А ще, у туші дуже насичений чорний пігмент.

Ось так виглядають мої вії без туші. Не буду, жалітися, бо в мене від природи непогані дані, і майже кожна туш лягає нормально, але мене не влаштовує нормально!

Мені потрібно, щоб мої очі було видно за кілометр! Мені драму подавай.

Коли я наношу Eveline Variete в один шар, вона круто розділяє вії, та робить їх такими акуратними. Красивий ефект, проте я не зупиняюся на досягнутому.

Бо вже з другого-третього шару вона відкривається на повну. Вії стають дуже помітними, об'ємними та супер-довгими. Знаю, що для когось це буде "ту мАч", але мені таке до душі.

Туші вистачає на три місяці щоденного використання, і цей час, Eveline Variete не осипається та не відбивається.

Вона вологостійка, але не водостійка, тобто якщо у вас сльозяться очі, вона нікуди не попливе, проте в сильний дощ чи сніг, я б з нею не гуляла на вулиці.

Без проблем змивається міцелярною водою.

Підводячи підсумки, я хочу сказати, що цю туш я ще куплю не одноразово, бо вона класна, і я з нею потоваришувала. Підсадила не неї всіх своїх подружок, і ніхто не скаржився:-) Eveline, в принципі, можуть робити класні туші.

Дякую за увагу 😘