YuliHrytskoff

Дарунок від La Roche-Posay

Дарунок від La Roche-Posay

Нещодавно дівчата в клубі розповідали про акцію від La Roche-Posay – можливість отримати набір мінізасобів бренду за утилізацію пакування від використаних косметичних засобів, за що їм велика подяка про інформацію (окреме персональне ДЯКУЮ alena.rosee).

Звичайно, я теж вирішила долучитись до цієї доброї справи, а заодно – отримати маленький подаруночок)

Отже, як взяти участь в акції?

1. Перевірити, чи поширюється дія акції на ваше місто.

2. Якщо так – подивитись список аптек (та їх адресу), де дійсна ця акція.

3. Підготувати пакування: це може бути будь-яка тара, з будь-якого матеріалу та від будь-якого бренду, головне, щоб вона була очищена від залишків продукції, помита та висушена.

4. Завітати в аптеку, утилізувати тару в присутності фармацевта та отримати дарунок мінізасобів за символічну плату.

5. Незалежно від кількості утилізованої тари, одна людина може отримати тільки один дарунок. Але ж нам ніхто не забороняє завітати в кілька аптек😉

6. Всі утилізовані в рамках проекту пакування будуть пересортовані та перероблені.

7. Акція діє з 23.10.2023 до 31.12.2023 року, або до закінчення товарних запасів.

В дарунок входять такі засоби:

- Мініатюра міцелярної пінки для вмивання La Roche-Posay Physiological Cleansing Micellar Foaming Water (50 мл);

- Пробник Дерматологічної сироватки для корекції зморшок і відновлення пружності чутливої шкіри La Roche-Posay Hyalu B5 Serum (1,5 мл);

- Пробник Заспокійливого відновлювального бальзаму для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ (1,5 мл);

- 2 пробники Ліпідовідновлювального бальзаму для дуже сухої та схильної до атопії шкіри обличчя і тіла La Roche-Posay Baume AP+M (2*7 мл).

В моєму місті акція підтримується у чотирьох аптеках, проте такі дарунки я змогла взяти тільки у двох. В двох інших сказали, що пакуночки вже закінчились🤷‍♀️😑.

І, чесно признаюсь, я вперше назбирала декілька баночок для допису про пусті пляшечки (дуже вчасно), але йому, видно, так і не судилося бути написаним (принаймні про ті продукти), оскільки я їх успішно утилізувала)))

Тож, дівчатка, поки ще триває акція, підготовлюйте порожні пляшечки від використаної косметики і обмінюйте їх на круті подаруночки)