Zera Khaibulaeva

Чергове фарбування і на цей раз L'Oreal Paris Excellence

Чергове фарбування і на цей раз L'Oreal Paris Excellence

Роки три тому вже мала досвід фарбування цією безаміачною фарбою, але змінила свій вибір на Syoss. Пройшов час, обрала знову L'Oreal Paris Excellence і зрозуміла, чому не верталась до неї.

Але все по порядку 😌

У L'Oreal Paris Excellence дуже красиве упакування . Відкриваєш коробку і відчуваєш приємний аромат, тут навіть папір з інструкцією пропитан цим приємним ароматом.

Чергове фарбування і на цей раз L'Oreal Paris Excellence
Чергове фарбування і на цей раз L'Oreal Paris Excellence
Чергове фарбування і на цей раз L'Oreal Paris Excellence

Склад коробки: флакон-аплікатор з проявником, тюбик з крем-фарбою, аплікатор-гребінець на флакон, шампунь, маска для волосся, перчатки та інструкція.

Укомплектація для домашнього фарбування просто чудова.

Завдяки зручному аплікатору-гребінцю фарба легко наноситься. Ще хочу відмітити перчатки- вони приємні на дотик, не прозорі, молочного відтінку, не шелестять, в середині мають поверхню, яка не дає їм сповзати з рук. Це все супер. Але далі почались мінуси😌

Зазвичай я фарбуюсь темно-квштановим відтінком, який має теплий підтон. Тут я обрала відтінок номер 3 темно-каштановий. Але як я почата наносити фарбу, фарба що попала на шкіру одразу стала чорною і її важко було відтерти з місць куди вона потрапила , я не помітила краплю на перчатках і взяла в руки телефон, чохол тепер має чорну пляму😌. Коли фарбуюсь Syoss-реакція не така швидка, можна швидко виправити ситуацію. Звісно, після фарбування плями на лобі та на вухах від L’Oréal лишились, чим тільки не терла🙄Змогла змити до кінця на третій день.

Другий і самий основний мінус- це дуже сильний запах фарби. Я фарбувалась у ванній кімнаті, але запах фарби чоловік почув зі спальні і сказав що сильно смердить і повідкривав всі вікна. Мені ж з цим запахом на голові дуже важко було ходити , довелося одягати на голову пакет, аби можна було досидіти час до промивання. Після змиття запах тримався ще дуже довго, я мила голову двічі, потім три дні кожного дня,але запах був досі присутній.

І третій мінус- відтінок. Він для мене холодний, не зовсім чорний, але явно не каштановий. Напевно треба було брати відтінок каштан.

Для порівняння кольору відгук на Syoss https://club.makeup.com.ua/post/20076/

Також мені не сподобалось, що фарба сильно підсушила волосся.

З плюсів:

-сивину добре зафарбувала

-колір рівномірний.

Виходить, що мінусів більше ніж плюсів. Загальна оцінка 5/5.

Це особисто мій досвід з цим відтінком, буду повертатись до Syoss.

Дякую за увагу!