Мій надійний та безпрограшний варіант: гель лак від Semilac 💅
Ділюсь своїми зеленими манікюрами з Semilak: №022 та №232 👽Зелений та ще зеленіший
Всім привіт! Сьогодні хочу поділитись своїм досвідом використання гель-лаку від Semilak: використання, відповідність палітрі + ідея для манікюру від мене.
Гель лак Semilak 232 - Chilling Time
Насичено темно-зелений лак, не болотний (більше темно-смарагдовий).
Консистенція: ідеальна. Лак дуже простий у використанні, він не рідкий, що дуже швидко затікає, але і не загустий, який потрібно "укладувати". Для мене це означає, що лак підійде як для новачків, так і для профі.
Я зазавичай використовую тонким шаром, але в 2 слої. Але навіть в один шар - колір стає насиченим, без "проплешин".
Гель лак Semilak 022 - Mint
Лак ніжно м'ятного кольору, не можу його чисто до зеленої палітри віднести ні до блакитної (то нехай спеціалісти розбираються) 😅
Загалом лаки повністю відповідають палітрі, і не відрізняються у використанні в залежності від кольора. Єдине, не зважаючи на те, що купувався в один час - саме цей у мене трошки розшарувався, але я його перемішую і він знову лягає рівним шаром.
Висновки
✅ Велика палітра кольорів, і лаки повністю відповідають палітрі
✅ Дуже зручний у використанні: немає їдкого запаху, зручний пензлик, відсутність ворсинок, лак помірно рідкий
Єдиний недолік - доволі висока ціна товару, але я знайшла бюджетну альтернативу, який не уступає по якісним характеристикам: https://club.makeup.com.ua/post/20685/
Однозрачно рекомендую ❣️
Коментарі (0)