Nata_Po

#happybirthdaymakeupclub

#happybirthdaymakeupclub

Якось доволі спонтанно, роблячи чергову покупку на Makeup я помітила у одномуз відгуків "дізнатись більше" і перейшла за ним. І тут для мене відкрився чудовий новий світ)

Я ще раніше натрапляла на оці фотографії над відгуками, доволі незвичний формат відгуків, але чомусь не відкривала для себе наявності нашого клубу. Але от власне цієї весни, я перейшла в клуб, і усвідомила, що я потрапила у потрібне місце в потрібний час)

Взагалі, я цікавлюсь багатьма різними речима, сферами, маю хобі (до речі, ілюстрація - одне з, і цей тортик це моє маленьке творіння). І мені завжди було дуже важливо мати людей, з якими можна поділитись своїми знахідками, відкриттями, якимись цікавинками.

Іноді виходило так, що я присідала своїм друзям чи хлопцю і починала активно ділитись усіма своїми радощами та знахідками, але усвідомлюю, що не всім цікаво те, що й мені, ще й в настільки поглибленому варіанті))

Тому, Makeup Club - для мене це просто ідеальне місце людей зі спільними інтересами. Тут можна не лише поділитись своїми враженнями, але й познайомитись з дуже класними дівчатками і відчути себе у своєму колі. Скільки крутезних порад я отримала, скільки всього цікавого побачила, про що раніше не знала, не чула, не бачила, та й взагалі) Скільки креативних та крутезних ініціатив відбувається регулярно, які дозволяють не ллише передивитись свою косметичку, відкрити її під новим кутом, але й переоцінити свої засоби і звісно ж знайти нові must have(s).

Найприємніше тут те, що цей клуб максимально доброзичливий та відкритий. Я ще не натикалась ні на хейт, ні на якісь звинувачування, придирання чи ще щось. Всі завжди раді підтримати одне одного і допомогти. Саме тому мені завжди хочеться сюди заходити, перегортати стрічку нових дописів та насолоджуватись процесом) Фактично Makeup club - став моїм ледь не найбільш часто відвідуваним сайтом))

Я справді щиро задоволена, що є частинкою цієї спільноти)

Саме тому хотілось би дуже подякувати Makeup за створення такого класного сайту, який постійно оновлюється і намагається ставати кращим, усім найкращим дівчаткам, які задають темпи розвитку цієї ком'юніті. Я дуже тішусь, що маю можливість з вами познайомитись, нехай і заочно ❤️❤️❤️)

P.S. Makeup club святкує свій перший рочок, а у мене позавчора було рівно півроку від створення першого допису) Теж маленька, але трошки символічна дата)