#happybirthdaymakeupclub та дещо особисте про всіх нас)
Відео дивитись обов’язково, всі роботи малювала я))
Своє перше замовлення на сайті makeup.com.ua я зробила в далекому 2016му. Поступово цей інтернет-магазин витісняв всі інші й останні роки мій улюблений кур’єр радував мене своїм візитом 1-2 рази на місяць (дуже чекаю того моменту, коли нарешті зможу отримати в своєму рідному місті дзвінок від нього і почути таке звичне: «Анно, це кур’єр Мейкап!»)).
Я давно стала поглиблюватись в тему косметики і задумувалась, що хотіла б ділитись з іншими своїми надбаннями та техніками🤓. Але навіть не уявляла, як це зробити, бо ж хочеться розповісти і про лікування проблем шкіри, і про секрети кучерявого методу, і про макіяжі… А ще я дуже захоплююсь темою здоров’я і з часом моїм знанням в цій сфері також стало тісно – але ж як це все поєднати?).
І ось одного чудового дня (а саме 15.12.2022) я натрапила на рекламу Makeup Club і одразу зрозуміла що це саме те, про що я мріяла! Бо тут можна говорити на різні теми, допомагати одна одній та ділитись досвідом 🤗.
Клуб став для мене місцем сили, де ми не боїмося бути справжніми, тендітними, впевненими, задоволеними або сумними, але завжди надзвичайно красивими та глибокими. Саме тут я можу ділитись своїми думками без фільтрів, тони фотошопу та нав’язаних стандартів (бо в соцмережах найчастіше контент значною мірою відрізняється від реальності, чим створює комплекси для підлітків та дорослих, які порівнюють себе з недосяжними ідеалами (яких насправді не існує 🙃).
Мені подобається, що тут ми не тільки про б’юті, а ще про здоров’я, сімейні цінності, творчість та традиції, адже в численних конкурсах та челенджах маємо можливість проявляти себе справжніх, розкриваючись з нової сторони кожного разу.
А ще тут я знайшла не просто купу красивезних блогів з корисними оглядами та порадами, а й справжню підтримку, дружбу та щирість. За що я неймовірна вдячна всім вам! ❤️
Кожного разу, коли я отримую схвальні відгуки на продукти з моїх рекомендацій, в мене миттєво підіймається настрій і стає тепло на душі. Ще одна любов – то фотографії кучерів, з якими вам вдалося подружитись завдяки моїм порадам (скоро я вам їх теж покажу, тільки тссссс!)).
P.S. Окремі вітання тим, хто створив Клуб та продовжує розвивати та вдосконалювати його кожного дня: SEO Makeup Сергію (завжди дуже приємно отримувати Ваші лайки, бос)), ІТ-команді (хоч ми з Вами не знайомі, та я добре знаю, яка це непроста робота, але ви прислухаєтесь до наших побажань і реалізуєте їх, за що Вам велика дяка!), дівчатам з відділу комунікації, адже саме вони радують нас повідомленнями щодо подарунків! А також дизайнерам, маркетологам, представникам брендів і всім тим, без кого даний простір не був би таким, як він є! Вітаю всіх з Днем народження нашого особливого, найкрасивішого та надзвичайно корисного Клубу!
Коментарі (0)