falafelka01

Byredo Bal D'Afrique

Byredo Bal D'Afrique

Перші секунди після нанесення відчуваються цитруси, не одеколонисті, а досить культурні і натуралістичні, потім на фоні додається м'який аромат чорнобривців, а інтенсивність цитрусу знижується. Серед нот серця я відчуваю лише фіалку, і це безумовний плюс для мене, бо з жасмином я не дружу. База кремова, деревна, дуже ніжна, для "носія" аромату звучить близько до шкіри.

Африканський бал один з найбільш компліментарних ароматів якими мені доводилось користуватись, подобається і жінкам і чоловікам. Після нанесення я перестаю відчувати його досить швидко, але зважаючи на реакцію оточуючих, можу сказати що він відчутний в приміщенні на відстані кількох метрів. Стійкість близько 3х годин в явному вигляді, далі перетворюється в натяк на аромат, типу це ваш рідний запах.

Багато відгуків в яких скаржаться на стійкість парфюму, але на мою думку це специфіка композиції африканського балу, якби він був більш гучним і стійким(в класичному розумінні) від нього, напевно, боліла б голова.

Асоціативно це аромат комфорту, я уявляю будинок де багато повітря, теплого світла і натуральних матеріалів, тому перед ситуаціями де буду почуватись дискомфортно, намагаюсь заручитися підтримкою заспокійливого африканськго балу.