Олена В

Nextbeau тканинні масочки

Nextbeau тканинні масочки

Я частенько балую себе тканинними масками. Звичайно див вони не роблять,але зазвичай непогано зволожують і надають свіжості на деякий час. Також шкіра після них виглядає відпочившою. Гарно робити такі маски перед якоюсь подією. Але тримати тоді не 15-20 хвилин,а хвилин 40. І робити через день,тоді ефект накопичувальний та пролонгований! Ще я,якщо не лінуюся,проходжусь поверх тканинної маски своїм імпульсним масажерам. Вірю,що так ефект ще кращий!

В цей раз я взяла в офлайн магазині корейські масочки фірми Nextbeau.

Ціна бюджетна була: 22 грн.

Блакитну я брала вже раніше,тепер вирішила спробувати ще рожеву.

Nextbeau тканинні масочки
Nextbeau тканинні масочки
Nextbeau тканинні масочки

Маска для обличчя Nextbeau Collagen 22 мл. Для всих типів шкіри.

Склад:Вода, гліцерин, пропілен гліколь, спирт, бутилен гліколь, екстракт лохини, екстракт малини, вода шипшини, екстракт портулаку, екстракт коріння шлемника байкальського, екстракт коріння півонії, екстракт живокосту, 1 2-гексанедiол, гідролізований колаген (1000ррм), бетаїн, карбомер триетаноламiн, аллантоїн, ксантанова камедь, полісорбат 20, етилгексилгліцерин, дисодіум ЕДТА, феноксiетанол, парфум.

По порядку:

✨маска має досить зручне лекало,невеликі вирізи для очей,маленький виріз для губ (а не як буває,що виріз для губ на половину обличчя). Лягає на обличчя зі складками,але їх менше ніж буває в інших масках.

✨досить багато есенції,вистачає ще для шиї сповна.

✨запах майже відсутній.

✨маска дає суттєве зволоження. Шкіра напитана, зволожена після. Не дуже навіть хочеться наносити крем (але треба).

✨обличчя виглядає свіжим та відпочившим після використання.

✨ніякі проблеми вікових змін не вирішує глобально,але на це ніхто і не розраховує.

✨не викликала свербіж,алергію чи висипку

✨дуже приємно в ній релаксувати і відволіктися від турбот,полежати.Своєрідний втеча від сьогодення. Але я частенько не лежу,а щось роблю по дому в ній. З неї не капає нічого))).

Маска для обличчя Nextbeau Hyaluronic 22 мл. Для всих типів шкіри.

Склад: Вода, гліцерин, пропілен гліколь, спирт, бутилен гліколь, екстракт коріння шлемника байкальського, екстракт коріння півонії, екстракт живокосту, 1,2-гексанедіол, натрію гіалуронат (1.000ррн), бетаїн, карбомер, триетанопамін, аллантоїн, ксантанова камедь, полісорбат 20, етилгексилгліцерин, дисодіум ЕДТА, феноксіетанол, парфум.

В принципі,якоїсь різниці в відчуттях між цими масками я не відчула.Таке ж лекало,схожий аромат,ефект ідентичний. Може трошки більше зволоження відчула. Але це може суб'єктивно бути.

І запах,порівняно з рожевою,більш виражений. Пахне парфумерною віддушкою,але приємною,не хімозною.

Обидві масочки достойні і приємні в користуванні.

Можу щиро рекомендувати✨.

P.S. Зараз в цьому всім відомому офлайн магазині цікава акція. Купуєш на 85+гривень і велика кількість товарів ідуть з 50% знижкою. Я,наприклад,купила Dove мило по смішній ціні. Там по знижці є і вітаміни, і кремчики ,і все що завгодно.

Інші тканинні маски,які теж іноді купую.

https://club.makeup.com.ua/post/18870/

https://club.makeup.com.ua/post/11806/

Щиро вдячна за увагу 💙