ksnklb

Ще один крем від Ziaja🤍

Ще один крем від Ziaja🤍

Про цей крем я дуже довго збиралась щось написати, але і знаходилось щось цікавіше, і купила у тому оформленні, яке б не хотіла мати (просто не подивилась в Є, а помітила вже вдома). І чесно, багато слів не знайдеться.

Туба 100 ml, оформлення лаконічне, у білих тонах та з гарним візерунком синього кольору. Мені подобається такий вигляд крему, нічого зайвого. Кришка відкручується, все звичайно та зручно.

Крем має середню консистенцію, трішки жирний, але швидко вбирається у шкіру, ніжний до рук, легко наноситься та має приємний квітково-фруктовий аромат. Не залишає липкості чи жирності на руках після нанесення, а лише ніжну плівку.

По ефекту також все звичайно, руки ніжні після застосування, приємно та легко ароматизовані. Зволоження хороше, на холодну пору та для сухих рук може бути недостатнім. У такому разі можна спробувати Крем для рук з протеїнами кашеміру Ziaja, от посилання: https://club.makeup.com.ua/post/17179/

Кому лінь це все читати, то скажу, що склад нормальний, лише якщо ви не алергік, бо тоді треба все ж уважніше переглядати все. У чому сенс цього складу, на початку ми маємо гліцерин, він використовується як зволожувач, у середині складу у нас є кераміди, дякую за це)) І от, а загалом у складі багато емолентів та структуруючих компонентів, які утворюють плівку, через це волога буде утримуватись, і ручки будуть зволожені та м'які.


Aqua (Water) – вода.
Paraffinum Liquidum (Mineral Oil) – мінеральна олія, застосовують для розчинення інших інгредієнтів, може затримувати вологу у шкірі, тому додають до пом'якшуючих та зволожуючих засобів.
Glycerin – гліцерин, зволожувач.
Cetearyl Alcohol – одноатомний спирт, суміш цетилового та стеарилового спиртів, емолент.
Glyceryl Stearate – суміш моно-і діефірів стеарину та гліцерину, емолент.
PEG-100 Stearate – складний ефір стеаринової кислоти рослинного походження та поліетиленгліколю 100, використовується як основа в кремах для рук, надає відчуття гладкості.
Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax) – мікрокристалічний віск, згущувач.
Paraffin – суміш насичених ациклічних вуглеводнів, продукт нафтоперегонки, буде надавати шкірі рук чудовий ефект: пом'якшувальний, заспокійливий.
Dimethicone – силікон, використовують як емолент.
Ceramide 3 – ліпіди (жири), які у високих концентраціях зустрічаються в самих верхніх шарах шкіри. Допомагають утримувати вологу, покращують стан шкіри.
Ceramide 6 II – належить до більшої групи керамідів, які є природними довгими ланцюгами ліпідів (жирів) у шкірі, теж покращує стан шкіри, бар'єр.
Ceramide 1 – воскоподібні ліпіди, які у великій кількості містяться в роговому шарі шкіри. Теж утримують вологу у шкірі та покращують її стан.
Phytosphingosine – продукт руйнування церамідів, у великій кількості присутній у роговому шарі шкіри. Має протизапальну дію, використовують для відновлення бар'єру.
Cholesterol – тверда речовина голкоподібної або пластинчастої структури, емолент.
Sodium Lauroyl Lactylate – натрієва сіль реакції жирної кислоти лауринової кислоти та альфа-гідроксикислоти молочної кислоти, емульгатор.
Carbomer – термін використовується для синтетичних високомолекулярних полімерів, переважно на основі акрилової кислоти, згусник.
Xanthan Gum – камедь кукурудзяного цукру, полісахарид мікробіологічного походження, отриманий шляхом ферментації з міжклітинної речовини бактерії Xanthomonas campestris на цукрозмістячих середовищах, частіше кукурудзяному цукрі, регулятор в'язкості.
Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer – суміш синтетичних речовин, що регулює в'язкість емульсій.
Isohexadecane – безбарвна вуглеводнева рідина високого ступеня чистоти, без запаху.
Polysorbate 80 – емульгатор, стабілізатор.
Stearic Acid – емолент.
Sodium Polyacrylate – згущувач.
Phenoxyethanol – консервант.
Methylparaben – консервант.
Ethylparaben – консервант.
Propylene Glycol – полімер.
Parfum (Fragrance) – ароматизатор.
Limonene – ароматизатор.
Linalool – ароматизатор.
Benzyl Salicylate – ароматизатор.
Hexyl Cinnamal – ароматизатор.
Citronellol – ароматизатор.
Coumarin – ароматизатор.