Машталерчук Кристина

Перше знайомство з брендом The Ordinary

Перше знайомство з брендом The Ordinary

Сироватка для обличчя The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1% — це справжнє відкриття у світі догляду за шкірою. Вона завоювала моє серце з першого застосування і стала невід'ємною частиною моєї рутини догляду за шкірою. До цього я використовувала комплекс тоніку з ніацинамідом і сироватку з цинком від бренду Q+A і вирішила все ж спробувати засіб, який поєднує у собі ці два елементи. "І не помилилась" – подумала я, відчуваючи як моє лице починає пекти від активності сироватки під час першого використання;)

Найбільший плюс цієї сироватки — це вміст ніацинаміду (вітаміну В3) у високій концентрації. Він допомагає контролювати вироблення себуму, роблячи цю сироватку ідеальною для тих, хто має проблеми з жирністю шкіри чи розширеними порами. Регулюючи вироблення себуму, вона допомагає у боротьбі з появою акне та утворенням чорних точок, що для мене було дуже актуально коли я почала використовувати дану сироватку.

Цинк в складі також виконує важливу функцію у збереженні чистоти шкіри та боротьбі з акне. Він має протизапальні властивості, що робить цю сироватку ефективною в протидії почервонінням та роздратуванням шкіри, і особливо з допомогою з постакне.

Легка текстура сироватки дозволяє їй швидко вбиратися та не залишати жирної плівки. Щоденне використання допомагає покращити текстуру шкіри, зменшити пори та зробити тон обличчя більш рівним. Важко переоцінити такий зручний та ефективний продукт, особливо за таку доступну ціну, якщо порівнювати з іншими брендами зі схожими складами.

У результаті, сироватка The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1% стала для мене справжнім скарбом для шкіри обличчя, забезпечуючи комплексний догляд та рятуючи моє багатостраждальне обличчя