Желе для ламінації волосся – чи працює і яке на смак
Перевіряємо волосся та шлунок(жарт...а може і не жарт)
HiSkin Crazy Hair Jelly For Laminating High Porosity Hair Raspberry - як виявилося, їсти не можна, але зробити волосся більш гладким та рівним цьому засобу таки вдалося.
Почнемо з текстури гелю - вона неймовірно легка та приємна. Гель легко розподіляється по волоссю, не залишаючи липкості чи важкості. Він вбирається миттєво, і ви відразу відчуєте, як ваше волосся стає більш слухняним. А ще можна представити що ви тістечко з желейним верхом
Однією з ключових переваг є його здатність ламінувати волосся, забезпечуючи їм гладкість та блиск. Гель утворює тонку захисну плівку, яка допомагає утримувати вологу та надає волоссю ефект шовковистості. Після першого використання я майже не помітила різниці, але використавши його декілька разів зраділа що моє волосся більше не виглядає як солома після фену, а виглядає...ну, як...реально волосся.
Аромат малини, який має гель, не тільки приємний, але і створює відчуття свіжості та природної чистоти. Такий аромат чудово доповнює процес догляду за волоссям, роблячи його приємним і розслаблюючим(і додаючи бонус вашій фантазії "Я – тістечко).
Найважливіше - його ефективність для високопористого волосся. Гель працює на молекулярному рівні, заповнюючи пори та роблячи волосся менш схильним до втрати вологи. Це особливо важливо для тих, хто має проблеми з посушенням та ламкістю(але моя порада – перед використанням все ж дізнайтеся яка у вас пористість волосся. Якщо це актуально – напишіть про це у коментарях і я напишу пост про те як визначати пористість вашого волосся, бо це дуже важлива деталь для корекції вашого догляду).
HiSkin Crazy Hair Jelly For Laminating High Porosity Hair Raspberry - це не просто гель для волосся, а справжній захисник та реставратор для високопористого волосся. Я щаслива що вирішила його затестити, і цей гель став для мене невід'ємною частиною рутини догляду за волоссям(головне – не забувайте про використання шампуню після цього желе, бо мрії про "Я – тістечко" стануть реальністю;))
Коментарі (0)