Так багато комбуч і так мало грошей....
Сьогодні я вам презентую комбучу від Medi-peel, завтра – хто знає.....
Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner - це справжнє відкриття для моєї шкіри(ну звичайно, чай на обличчя, ще й працює), яке надає неабиякий ефект свіжості та здоров'я. Цей тонер вразив мене своєю текстурою, складом та результатами використання(вже після першого разу).
Почнемо з текстури тонеру - вона легка та освіжаюча. При контакті з шкірою відразу відчувається ніжна оксамитова консистенція, яка додає ефекту комфорту та легкості. Це зробило процес нанесення тонера на шкіру приємним і розслабляючим(особливо якщо наносити його декілька разів, що покращує ефект і буде в самий раз для людей з більш сухим типом шкіри).
Однією з ключових переваг є унікальний склад з екстрактом комбучі та гіалуроновою кислотою. Екстракт комбучі, завдяки своїм антиоксидантним властивостям, допомагає в боротьбі зі "стресом" шкіри(ось би хто ще допоміг зі стресом нервової системи) та підтримує її здоров'я. Гіалуронова кислота, зі своєю властивістю зберігати вологу, додає ефект глибокого зволоження та розгладження.
Тонер також має приємний аромат, що додає вам відчуття ароматерапії під час використання. Це чудовий бонус, який робить процес догляду за шкірою більш приємним(і пролиті через ціну сльози теж набувають ефекту зволоження).
Найважливіше - результати використання. Після застосування тонеру шкіра виглядає свіжою, тонізованою та готовою для наступних кроків догляду. Із регулярним використанням помітно покращується стан шкіри, вона стає більш еластичною та гладкою(як людина майже пенсійного віку, 26 років, скажу що це дуже важливо).
Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner - це не просто тонер, це джерело здоров'я для вашої шкіри. Я в шоці від його ефективності та від того наскільки приємне його використання, і дуже раджу спробувати комбучу саме від цього бренду, який вже давно став для мене фаворитом серед корейських брендів догляду за обличчям
Коментарі (0)