SomovaFM

Збільшуємо губи з Lip-Plumping Mask від Cosmedix

Збільшуємо губи з Lip-Plumping Mask від Cosmedix

Нарешті дібралась до скарбу, який мені преподнесла Оксана Князєва (https://club.makeup.com.ua/looks/21147/).

Одразу поклала око на ці пробнички маски для збільшення губ від американського бренду Cosmedix. Це перший подібний засіб для мене (не враховуючи колись у школі блиск від avon з перцем).

Маска має не яскравий аромат якогось не дуже приємного крему, при нанесенні він не відчувається. Консистенція гелева, трохи пориста, напів прозора та середньої густоти. Пробник має прорізі для легкого відкриття, виробник про це подбав, ще б пак. Спочатку було важко вичавити засіб, так як виходило лише повітря, вже подумала там буде одна капля. Але ж ні, засобу в одному пробнику мені вистачило на два рази такого доброго намазання і ще є на третій.

Позаду пробника прописані рекомендація до нанесення та зберігання: тримати в холодильнику та наносити товстим слоєм, можна на ніч та декілька разів до бажаного результату.

Збільшуємо губи з Lip-Plumping Mask від Cosmedix

Після нанесення одразу відчувається ментоловий холодок на губах і через пів хвилини печіння та легке поколювання. Відчуття печіння триває десь 30-40хв. Губи не червоніють, немає ніяких подразнень. А сама маска дуже гарно зволожує та надає блиску губам.

Візуально, як на мене, трохи збільшення є. Виглядають так, ніби покращилась моя власна форма губ. Можливо за рахунок цього блиску та зволоження, а можливо вони дійсно трохи напухають, бо наче і складоски на губах розгладились. Після впитування маски, вони все ще мають такий об'єм. Гадаю вона дає накопичувальний ефект, тому ще буду тестити, в мене є другий пробник і цікаво як довго протримається результат.

Додаю фото для порівняння: до нанесення, через 15 хв після першого нанесення, друге нанесення на наступний день.

____________________

Доречі опалювальний сезон розпочався, тому починаю тестувати антицелюлітні заасоби.