Yana Osyka

Kaleidos Cloud Lab Lip Clay NU04 Sienna

Мені дуже сподобалось пакування. Воно прогумоване, приємне на дотик і відчувається не бюджетно. Також тут чудовий пензлик для нанесення помади. Він має трикутну форму, яка вдало промальовує контур губ.

Стосовно кольору. Він не достатньо помаранчевий для моїх потреб😅. Так, він пасує до зелених тіней, але в моїх мріях це виглядало по іншому. Думаю я хотіла б світліший колір.

Але насправді він і так досить гарний. Середній за тоном, нагадує червоно-помаранчеву цеглу. Наче в дитинстві ти знайшла шматок на вулиці та малюєш картинки на асфальті. Мені такий колір до душі. Цікавий відтінок.

Формула тут не стандартно матова. Вона нагадує мус і наноситься густим шаром. Потрібно додавати потроху на вуста і розтирати продукт. Ідеально підійде для макіяжу в стилі «корейська красуня». Спочатку мені це було незвично, але я привчилася.

Фініш вельветовий, виглядає цікаво. Вуста не сушить. Комфортна протягом дня, після обіду легко поправляється.

Помада мені сподобалась. Тут чудове пакування, гарний колір, але формула трохи дивнувата. Стандартні матові помади більш рідкі, з ними як знаю працювати. А ось помади Kaleidos це щось новеньке. Оскільки мені колір сподобався, можливо візьму ще один колір, але більш нюдовий.

14 листопада, 2023
Yana Osyka
14 листопада, 2023