YuliHrytskoff

Манікюр з покриттям нігтів гель-лаком «Cat’s eye»

Манікюр з покриттям нігтів гель-лаком «Cat’s eye»

Хоч і манікюр із покриттям нігтів гель-лаком «Cat’s eye» зараз не на стільки популярний як декілька років тому, але для мене він не втратив своєї актуальності через красу та легкість виконання.

У мене назбиралася чималенька кількість таких гель-лаків, тому сьогодні хочу вам показати одну із своїх «кішечок» від бренду Trendy nails.

Процес манікюру стандартний – знімаємо старе покриття; вільному краю нігтя надаємо бажаної довжини та форми; обрізаємо кутикулу; зачищаємо птеригій та бокові валики; акуратно бафом чи м’якою пилкою запилюємо нігтьову пластину.

Гігієнічний манікюр виконаний, далі – переходимо до декоративного покриття нігтів гель-лаком. Обезжирюємо нігтьову пластину спеціальною рідиною; тонесеньким шаром наносимо праймер та даємо йому просохнути декілька хвилин на повітрі (не більше двох). Покриваємо всі нігті базою із вирівнюванням та просушуємо в лампі. Тепер, для забезпечення красивого бліку та прояву лаку «Котяче око», в якості основи, всі нігті покриваємо чорним гель-лаком та просушуємо в лампі (одного шару достатньо). Приступаємо до дизайну. Поверх чорного лаку наносимо гель-лак «Котяче око» та відразу промагнічуємо його спеціальним магнітом і просушуємо в лампі (всі нігті бажано робити по одному і відразу просушувати в лампі, щоб магнітні частинки не розплилися, поки ви будете малювати наступний ніготь, і блік залишився виразним). По завершенню – покриваємо всі нігті топом та просушуємо в лампі. Знімаємо дисперсійний шар та, за бажанням, наносимо на кутикулу олійку.

Насолоджуємося результатом наступні три тижні)

Матеріали, використані у манікюрі:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак OXXI Professional № 056 (чорний).

5. Гель-лак Trendy nails Cat’s eye Space №005.

6. Магніт для дизайну.