Strange Love

Тональний флюїд Bell: Аналог Double Wear від Estee Lauder?

Тональний флюїд Bell: Аналог Double Wear від Estee Lauder?

Тональний флюїд має доволі густу текстуру, проте вона не відчувається на шкірі після нанесення. Він доволі важко розподіляється на сухій шкірі пальцями, тому я б радила використовувати спонж на етапі знайомства. Або ж використовувати ще один метод: мені подобається розігрівати краплю флюїду на чистій шкірі кисті і наносити пальцями. Це дозволяє отримати отримати природнє і непомітне покриття.

Тональний флюїд Bell: Аналог Double Wear від Estee Lauder?

Тональний флюїд Bell дарує красивий матово-оксамитовий фініш, який наче фіксується на обличчі протягом усього дня, проте без ефекту маски. Флюїд не має властивості сильно накопичуватися в зморшках. Також він добре маскує недоліки, можна не використовувати коректор.

Якщо поглянути дуже зблизька, як от на макро, то можна побачити, як він трішки підкреслює сухі ділянки, проте вже з відстані 30-40 см цього не видно.

Гляньте, як гарно він ліг на зону навколо носа, ніде не забився та не підкреслив пори. І це врахуйте, що я нанесла його просто на чисту шкіру, без додаткового зволоження чи бази.

Під час тестування мене не покидало відчуття, що я наче уже пробувала цей флюїд колись. І збагнула, що своїм фінішем і властивостями Bell Just Free Skin Light Liquid Foundation дуже нагадує мені Estee Lauder Double Wear. Після нанесення та висихання вони ведуть себе чи не ідентично в плані стійкості, фінішу та впливу на шкіру. Навіть на дотик покриття дуже схоже.

Тональний флюїд Bell містить у своєму складі сік листя алое, екстракти насіння кіноа та білого чаю, він не викликає подразнень і висипань. Відколи я перейшла на Bell Just Free Skin Light Liquid Foundation, у мене зменшилася кількість висипів на щоках, залишилися лише активні запальні процеси на підборідді, але вони не пов'язані з косметикою.

Тональний флюїд представлений в 3 відтінках, які підходять для різних типів шкіри. Я користуюся відтінком 01, проте для мене він дещо засвітлий зараз. А от на січень буде саме те.

Загалом, я дуже задоволена тональним флюїдом Bell Just Free Skin Light Liquid Foundation. Цей тональний крем відмінно підходить для повсякденного використання, особливо для проблемної і чутливої шкіри.

Не очікувала, що він за 1.5 тижні зможе покращити стан моєї шкіри. Вочевидь, відмова від комедогенних корейских ВВ дуже сильно пішла на користь моєму обличчю.

Дякую Anna_feerie за цей скарб!