danabeauty

GOLDEN ROSE.. вона була мабуть у кожної, доступна класика серед помад..👄

GOLDEN ROSE.. вона була мабуть у кожної, доступна класика серед помад..👄

Турецький бренд Golden rose можна знайти майже в кожному магазині косметики. Бренд має широкий асортимент продуктів для губ: помади з сатиновим фінішем, рідкі матові помади, олівці, помади-олівці, бальзами для губ, блиски, олійки, тінти.
У моєму дописі- рідка матова помада Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick.Також радує широка лінійка відтінків: нюдові, коричневі, рожеві, персикові, пурпурові та багряні. Кожна зможе знайти той колір, відтінок та тон який до вподоби)

Флакон скляний, об'ємом 5,5 мл. Кришка з пластику, матова. Внизу флакона номер відтінку, у мене 20.

Аплікатор зручний, м'який, не дуже великий, набирає достатню кількість засобу (мені його навіть забагато).

Помада розподіляється легко та рівномірно. Якщо хочете отримати більш легкий відтінок - набирайте маленьку кількість засобу та розмазуйте по губах, якщо хочете насичений колір та щільне покриття - беріть більшу кількість засобу.
Як зазначає виробник, до складу засобу входить вітамін Е, який зволожує, живить шкіру та не залишає відчуття сухості та в'язкості.
По моїм особистим відчуттям помада дуже сушить губи, перед тим як фарбувати потрібно добре їх зволожувати гігієнічною помадою чи бальзамом.
Щодо стійкості - тут 5/5. Помада швидко висихає та зберігає насичений, стійкий колір впродовж дня. Здатна пережити і чашечку кави, і легкий перекус)
Змивається добре гідрофільною олією.

У мене 20 відтінок. Думала він буде темно-коричневим з теплим підтоном, але в житті він коричневий з лілово-рожевим підтоном.
Якщо наносити на губи щільно - нагадує NYX у відтінку Budapest.
Я ж його наношу зовсім трішки та добре розподіляю по губах, що надає легенький коричнево-рожевий відтінок. Такий підійде на кожен день

(при кімнатному освітленні)

Дякую, що приділили час та увагу до мого допису🥰 обіймаю ❤️🥰