MAXIMOVA🌷

Парфумована пінка-мило для рук💜

Парфумована пінка-мило для рук💜
Парфумована пінка-мило для рук💜

На полиці в магазині було багато засобів але мене привабило саме це мило, бо флакон має симпатичний дизайн. Рідина у баночці консистенції води, має приємний світлий фіолетовий колір. Помпа утворює на виході піну. Етикетка срібна і під яскравим освітленням переливається красивими веселковими барвами.

Парфумована пінка-мило для рук💜

Про аромат. Доглядова/декоративна косметика українських виробників, особливо бюджетних, не завжди має класні віддушки (давайте будемо чесними)😊. Але не в цьому випадку! Дане мило має дууууже схожий аромат парфумованої води Lanvin Eclat D`Arpege💜💜💜 Коли приходили подруги в гості, всі зацінили його і розпізнали в ароматі близькість до запаху Eclat. Мило справляється з своєю основною задачею, добре очищає руки (для тіла я його не використовую. Після в користування ще певний час відчуваю приємний аромат на руках.

Окрім чудового аромату приємно, що ця піна виявилась досить економною. За місяць в нашій сім’ї використовується 1-1,5 банки рідкого мила. Цієї піни за місяць ми використали пів банки.

Мінуси. Помпа за одне нажаття видає небагато піни (особисто для мене), я роблю 3-5 натисків щоб отримати бажану кількість засобу. Надіюсь вона виконає своє завдання до кінця і не зламається.