Мої кучеряшки
у мого волосся той період життя, коли воно знов погоджується бути кучерявим, тож робимо Curly Metod з Kerastase Gelee Curl contour
Після декількох місяців боротьби за кучеряшки, можу стверджувати, що мій кучерявий метод починається з хорошого догляду. Бо коли волосся добре зволожене, після хороших масок, без фену та інших гарячих інструментів, - тоді
і воно дійсно добре вигядає.
А ще відсутність силіконів мені не підходить, бо без них маю не кучері, а кульбабку
Зараз стан мого волосся чудовий, наскільки це можливо від природи.
В моєму арсеналі зараз засоби від Керастаз https://club.makeup.com.ua/post/22806/
також введа продукти від Давінес. Бачу дуже хороший результат, та поки не готова ним поділитися. Тому сьогодні розкажу про незмивашку для кучерів від Керастаз
Скажу одразу, я його не одразу зрозуміла. Бо він десь між кремовими незвимашками для догляду та фізсуючим кремом. Наношу його на вологе волосся, разом з Олією. Розчісую, жамкаю, щоб були пасма, і потім ще жамкаю полотенцем з мікрофібри, яке забирає зайду вологу. Я волосся не сушу феном, воно в мене висихає за 1,5-2 години саме. Хоч якийсь плюс від негустого волосся😁
Все, розбивати висохші пасма не треба. Хіба трохи можна пожамкати, щоб додати об'єму.
Фіксація тут слабка, тому, якщо іду на вітер/дощ, можу збризнути фіксуючим спреєм.
Ефект натуральних локонів, волосся не сушить, на дотик воно м'яке, рухоме.
Коментарі (0)