Вікторія

Мої кучеряшки

Мої кучеряшки

Після декількох місяців боротьби за кучеряшки, можу стверджувати, що мій кучерявий метод починається з хорошого догляду. Бо коли волосся добре зволожене, після хороших масок, без фену та інших гарячих інструментів, - тоді

і воно дійсно добре вигядає.

А ще відсутність силіконів мені не підходить, бо без них маю не кучері, а кульбабку

Зараз стан мого волосся чудовий, наскільки це можливо від природи.

В моєму арсеналі зараз засоби від Керастаз https://club.makeup.com.ua/post/22806/

також введа продукти від Давінес. Бачу дуже хороший результат, та поки не готова ним поділитися. Тому сьогодні розкажу про незмивашку для кучерів від Керастаз

Мої кучеряшки
Мої кучеряшки
Мої кучеряшки

Скажу одразу, я його не одразу зрозуміла. Бо він десь між кремовими незвимашками для догляду та фізсуючим кремом. Наношу його на вологе волосся, разом з Олією. Розчісую, жамкаю, щоб були пасма, і потім ще жамкаю полотенцем з мікрофібри, яке забирає зайду вологу. Я волосся не сушу феном, воно в мене висихає за 1,5-2 години саме. Хоч якийсь плюс від негустого волосся😁

Все, розбивати висохші пасма не треба. Хіба трохи можна пожамкати, щоб додати об'єму.

Фіксація тут слабка, тому, якщо іду на вітер/дощ, можу збризнути фіксуючим спреєм.

Ефект натуральних локонів, волосся не сушить, на дотик воно м'яке, рухоме.